cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: striptiz

clock-img

19.07.2008, 11:39

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Čipka, sobota je... Pomoje se še zdej po pojstli valjatauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

19.07.2008, 13:36

clock-img

Anonimen

Sam tole enostavno moram dodati. To pesem v originalu poje Tom Jones. user posted image

clock-img

19.07.2008, 19:56

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ja, Joe Cocker itak nima nič svojega - on poje samo priredbe - res ma pa fajn glas, tak da mi je včasih celo njegova verzija bolj všeč. Nisem pa vedela, čigava je ta pesem v originalu - hvala, hotien!

clock-img

19.07.2008, 21:14

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Čipka, sobota je... Pomoje se še zdej po pojstli valjata

user posted image

zdej bi pa se že lahk javla..   kje si zdej anonimna?

clock-img

19.07.2008, 21:31

clock-img

MTFP

pencil-img

689

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Čipka, sobota je... Pomoje se še zdej po pojstli valjata

user posted image

zdej bi pa se že lahk javla..   kje si zdej anonimna?

Joj je mogu biti pa vroč sriptiz... mogoče pa še nista prišla k sebi...

clock-img

20.07.2008, 08:48

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

joj.. sam da ni moža kapuser posted image Pol pa res nima cajta za se javit...

clock-img

20.07.2008, 09:10

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

joj.. sam da ni moža kapuser posted image Pol pa res nima cajta za se javit...

Možno je vse. Danes tudi mlade kap zadene.  user posted image

clock-img

20.07.2008, 10:43

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Možno je vse. Danes tudi mlade kap zadene.

ojojoj...user posted image

clock-img

20.07.2008, 11:02

clock-img

Anonimen

Ne ni ga kap. user posted image  Je bilo pa super bil je totalno navdušen. ni pa zdržal do konca pesmi. user posted image  Si me je prej polastil.

clock-img

20.07.2008, 11:17

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne ni ga kap. user posted image  Je bilo pa super bil je totalno navdušen. ni pa zdržal do konca pesmi. user posted image  Si me je prej polastil.

Kako to misliš polastil? user posted image

clock-img

20.07.2008, 14:55

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image user posted image user posted image user posted image puncauser posted image user posted image user posted image hehehe, zdej bo pa hotel čimvečkrat tako predstavo aneuser posted image

clock-img

21.07.2008, 07:52

clock-img

puncica

pencil-img

9847

kaj si mela oblečen?, mislim sloje oblačil user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

21.07.2008, 12:06

clock-img

Anonimen

Rdečo mini oblekico z belimi pikami, rdeč moderček in redeče hlačke. Pa tekočo čokolado v tubi za na konec.

clock-img

22.07.2008, 08:20

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi poskusila plesati malo striptiza....pa nikoli ne odigram zapeljive zgodbe, temveč vedno naredim smešnico, da se moj smeje še dolgo potem.....

Enkrat sem si dala lasuljo, nalimala nohte in masko čez oči...Se je ustrašil...user posted image

Drugič sem se oblekla v "navijačico" in sem neki plesala.....Pa se je naglas smejal...user posted image

Saj, hočem na začetku izvesti striptiz, samo na koncu pa odigram čisto drugo vlogo...To mi res ni jasno, zakaj počnem take smešnice...user posted image ...

Pa še nekaj je.....Upira se mi misel, da moram nekaj delati, da bi bila moškem zanimiva in da bi sploh čutil poželenje...To je pa moj problem. Rada bi oblekla seksi perilo zaradi sebe, ker se jaz počutim privlačno in ne zato, da bom zapeljala moškega, ki je z mano. Kar eno zaporo imam v glavi in jo moram razčistiti.

Itak je vse v naših glavah....

clock-img

22.07.2008, 10:28

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Saj, hočem na začetku izvesti striptiz, samo na koncu pa odigram čisto drugo vlogo...To mi res ni jasno, zakaj počnem take smešnice... ...

Ker ti je nerodno: humor lahko služi tudi kot obramba. Bojiš se, da striptiz ne bi izpadel tako, kot bi si zamislila in zato rajši sama v začetku štartaš drugače, tako ne moreš bit razočarana, če ga ne bi vrglo s stola ob tvojem plesu - ne more ti bit nerodno, če se spotakneš ali padeš, če že začneš s smešnimi pripravami, ker lahko tako vsako nezgodo vkomponiraš v to.

Obleci najprej seksi perilo za v službo (pod kako tako majco, da se ga ne bo nič videlo, seveda). Nekam, kjer ne bo lubija zraven, da se ga navadiš (perila, mislim). Da ne boš imela občutka, da to delaš zaradi njega (čeprav ni to nič narobe - vsaka je rada všeč svojemu lubiju in obratno in čisto nič ni narobe, če oblečeš nekaj, v čemer si mu še posebej všeč). Ko ti bo v perilu prijetno, ga obleci še za v kino z njim. In potem boš videla, če mu bo po kinu všeč. Ti se boš počutila seksi in že to mu bo verjetno uvau.
Če pa nobenemu od vaju ni do čipk, pa ni to nič narobe - mojemu lubiju so tudi najbolj seksi športne zadeve (na mojo veliko srečo, ker se tudi jaz boljše počutim v tem, čipke me žgečkajouser posted image ), pač smo različniuser posted image .

clock-img

22.07.2008, 10:33

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Enkrat sem si dala lasuljo, nalimala nohte in masko čez oči...Se je ustrašil...user posted image

user posted image

clock-img

22.07.2008, 12:42

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

user posted image

Kaj se revež ne bo smejal. Mogoče je najprej bil celo malo zmeden, ker je mislil, da je pust.

user posted image

< Sporočilo je popravil silvya -- 22.7.2008 12:43:05 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem