writing-img

RE: Sara - BB

clock-img

18.07.2008, 22:37

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Sara ni čisto nič posebnega, samo roko na srce verjetno, nas ki se tu zgražamo, na Playboyu še povahali ne bi.user posted image user posted image user posted image
To mi pa res ni jasno, kaj je v tem tako sramotnega, če se punca sleče za revijo, kot je Playboy. A se je mogoče katera od vas, ki je čisto zaprepadena rodila oblečena in seksate verjetno v štumfih, a ne?user posted image user posted image Bolj ste papežki od papeža.user posted image
In, če bi se katera mojih punc slikala naga, bi še vedno bila moja hči.user posted image  To sem pa 200%.

:)

clock-img

18.07.2008, 22:55

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Grda je.

user posted image

clock-img

18.07.2008, 22:56

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mal se hecam. Ne vem pa kje je kdo kaj napisal o papežtvu? Ali sem SPET nepozorno brala?

user posted image

clock-img

18.07.2008, 23:01

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Mal se hecam. Ne vem pa kje je kdo kaj napisal o papežtvu? Ali sem SPET nepozorno brala?

user posted image

Med vrsticami se razbere.user posted image

:)

clock-img

18.07.2008, 23:10

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

btw- ne sexam u štumfih, še manj samo v pojstli in to le pod kovtrom in ne hodim samo na take plaže, kjer se kopamo oblečeni v kopalke... zame devetnajstletnica pač še nima tolk pošlihtane glave, da se tako na izi odloči ta to stvar.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

18.07.2008, 23:21

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

btw- ne sexam u štumfih, še manj samo v pojstli in to le pod kovtrom in ne hodim samo na take plaže, kjer se kopamo oblečeni v kopalke... zame devetnajstletnica pač še nima tolk pošlihtane glave, da se tako na izi odloči ta to stvar.

...no če smo čist iskreni je tole le res...isto velja za silikonske prsi...ampak..ok...to je njena odločitev

clock-img

18.07.2008, 23:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

...no če smo čist iskreni je tole le res...isto velja za silikonske prsi...ampak..ok...to je njena odločitev

se strinjam.  Mi je pa škoda vsakega, ki nekej naredi v afektu, brez pomišljanja... Samo iz razloga, da jim bo kdaj žal. No, upam, da ji ne bo.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

18.07.2008, 23:59

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Roko na srce, meni niso njene zize lepe. Rit ima dobro, noge dolge, faca tak tak, zize pa zadnji čas da z njimi nekaj naredi. Glavo ima pa prazno, obratno še vsaj ni pokazala.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

19.07.2008, 07:21

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Mogoče pa Naske ni hotel financirat jošk, pa jih je zdaj Plejboj. user posted image

clock-img

19.07.2008, 08:48

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ampak ta odgovornost ji je bila dana pri 18. letih in sedaj bo pač sama odgovarjala za vse stvari, ki bi ji znale biti enkrat v življenju žal.

Da jo pa za svaki slučaj že sedaj kritiziramo, da bi lahko čez 10. let rekle: I told you so!! se mi zdi pa brez veze.

Njeno življenje, njene odločitve!

clock-img

19.07.2008, 09:48

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

poziranje za pby je veliko več, kot samo razgaljene slike. to je izstrelitev v medijsko sceno in posledično lahko nadaljuje kariero kot vse ostale (sanja, nina, alma...). pač naj iztrži iz medijske promocije, ki ji jo je dal BB, kar največ. 

iz malega zraste veliko

clock-img

19.07.2008, 15:36

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Roko na srce, meni niso njene zize lepe. Rit ima dobro, noge dolge, faca tak tak, zize pa zadnji čas da z njimi nekaj naredi. Glavo ima pa prazno, obratno še vsaj ni pokazala.

Meni je tut Sara full grda. user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

19.07.2008, 15:37

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Če smo čisto iskreni, če nebi bila v BB-ju, je še povohali nebi.

Moje mnenje!!

clock-img

19.07.2008, 19:41

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Hmm seveda ne.... poznaš izraz roka roko umije? Plejboju je pač zanimiva, ker je medijsko precej izpostavljena in bo zanimiva za trženje njihove revije. Ona je pa tudi ravno to izkoristila, da je prišla na naslovnico..... volk sit, koza cela!

clock-img

19.07.2008, 20:11

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

mah njene joške smo itak vidli že v BB, saj tisti ki smo ga gledal..nč novga v glavnem..

clock-img

19.07.2008, 23:03

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Hmm seveda ne.... poznaš izraz roka roko umije? Plejboju je pač zanimiva, ker je medijsko precej izpostavljena in bo zanimiva za trženje njihove revije. Ona je pa tudi ravno to izkoristila, da je prišla na naslovnico..... volk sit, koza cela!

Točno! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem