writing-img

RE: Javni wc

clock-img

20.07.2008, 09:55

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

pikec, potem pa tebi ne priporočam popotovanja po Kitajski.

No, HB me niti ne mika. Jst bi šla rajš v kakšne bolj ''napredne'' dežele, ker predvidevam da imajo tam boljše razvito verigo javnih WC-jev user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

20.07.2008, 11:08

clock-img

felicia

pencil-img

2590

od branja te debate me srat prijelo user posted image  grem na WC domačiuser posted image

clock-img

20.07.2008, 11:13

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

od branja te debate me srat prijelo user posted image  grem na WC domačiuser posted image

Pa cajtenge vzemi s sabo user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

20.07.2008, 11:19

clock-img

felicia

pencil-img

2590

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Pa cajtenge vzemi s sabo user posted image

to pa obvezno reklame pa delo user posted image

clock-img

20.07.2008, 11:21

clock-img

felicia

pencil-img

2590

zdej pa res grem user posted image

clock-img

20.07.2008, 15:58

clock-img

MTFP

pencil-img

689

naj po vem da tudi jaz v 95% vse domov prinesem...

Čeprav napredujem, se mi je že parkrat zgodilo, da me je v službi tako tiščalo da sem mogla jiti...včasih pa ni bilo pogojev.

Tudi na dopustu grem. Včasih pa če je bilo potrebno 10 dni zdržat ni bil zame noben problem...

clock-img

20.07.2008, 16:20

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

js vas pa ne razumem, kako lahko tiščiste user posted image ...mislim ok razumem, če si na poti domov recimo. če me prtisne zuni, pač lepo v namo zavijem, če bi bla pa v lokalu pa tolko boljše. v službi sploh ni blema. je pa sicer res, da js samo zjutraj kakam, pol pa pač ne več user posted image .
ampak zaprtost na potovanju je drugo! če ne moreš ne moreš. ma js sm tut v kemičnih wc-ih že dan za dnem, k ti že ob vstopu nrdi bolj slabo. držat ni dobro za zdravje. raje malo potrpim vso neprijetnost k pride zravn. user posted image

clock-img

20.07.2008, 17:45

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

js vas pa ne razumem, kako lahko tiščiste user posted image ...mislim ok razumem, če si na poti domov recimo. če me prtisne zuni, pač lepo v namo zavijem, če bi bla pa v lokalu pa tolko boljše. v službi sploh ni blema. je pa sicer res, da js samo zjutraj kakam, pol pa pač ne več user posted image .
ampak zaprtost na potovanju je drugo! če ne moreš ne moreš. ma js sm tut v kemičnih wc-ih že dan za dnem, k ti že ob vstopu nrdi bolj slabo. držat ni dobro za zdravje. raje malo potrpim vso neprijetnost k pride zravn. user posted image

a ti tud v Namo hodis user posted image  

moje mnenje je - ko je treba, je treba. sam v letalu probam zadrza, ce se da user posted image  drugace pa nimam pomislekov. pa skoljko oblozim na debelo, seveda

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.07.2008, 19:52

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica
Če vas prime na potrebo, greste na javni wc ali raje potrpite do doma?

Grem na javni WC in potem potrpim do doma.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

20.07.2008, 21:11

clock-img

MTFP

pencil-img

689

A imajo v Nami WC?

Drugače pa to psiha dela, npr ko sem kje na počitnicah me sploh ne tišči, ko pa se peljem proti domu pa samo stanvanje zagledam pa rata kriza... . Jaz npr. tudi pri zdravniku zelo z muko dam vodo (no do sedaj mi je to enkrat uspelo). Pa grem lahko tja s tako polnim mehurjem da kar boli, priteklo pa ne bo... Vem da ni zdravo...ampak psiha verjetno. Sicer na malo potrebo v lokalih in službi grem brez problema... dokler ne slišim da kdo zunaj čaka, potem pa konec, pa se lahko dobesedno silim... kot bi mi en pipco zaprl...

clock-img

20.07.2008, 22:38

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

sam res ne zastopim kako lahko nekdo ne-kaka 10 dni. jaz direkt zbolim. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

20.07.2008, 23:07

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

hujše muke ni k če te oreng scat tišči

ja seveda uporabljam javne wcje ker imam raje svoje zdravje k da bi tiščala drek v sebi in pa urin. pojma nimate kok je to zanič za organizem.
seveda se pa nikoli ne vsedem na wc

user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

21.07.2008, 08:01

clock-img

Anonimen

Šta se mora, mora se. A kad se mora, nije teško.user posted image

clock-img

19.09.2008, 14:06

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Na javni wc. Samo na dixi-ja ne.user posted image user posted image Tam notri se ne počutim ok.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

19.09.2008, 14:20

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Zadnje čase imam zelo dobre izkušnje z javnimi WC-ji, ravnam po načelu: ne kompliciraj.

Edino v Dubrovniku je bilo katastrofalno user posted image , pa imajo drugač čisto nove italijanske WC-je.

clock-img

19.09.2008, 14:21

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Se strinjam z Laro - ni slabšega za organizam, kot zadrževanje blata ali urina!
Jaz grem, če je nuja, nimam problemov s tem. Grem v naravo, grem na javni wc, grem v oštariji, v službi, v tiste kemične skrete na prireditvah, na štrbunk, čučavac ... ma ni da me ustavi, če me tišči ali lulat ali kakat.

Mi je bilo pa res najbolj obupno enkrat v Konji (Kapadokija, Turčija) v enem orto domačem lokalu, kjer so imeli, ne vem po kakšnem čudežu in čemu, navadno školjko namesto čučavca ... in tisto je bilo jao meni ... domačinke namreč lulajo čepe in so valda tja na tisto školjko gor lezle in je bilo vse poscano okoli, skret ful majhen, da sem ja skoraj nos na tiste smrdljive ploščice naslonila ... jao, res, tisto je bilo za kozlat ... ampak šla sem pa vseeno ... kaj pa sem hotla.
Od takrat sem v Turčiji hvalila in častila čučavceuser posted image user posted image

clock-img

19.09.2008, 14:29

clock-img

puncica

pencil-img

9847

če je sila grem, če pa vem da lahko počakam pa počakam.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

19.09.2008, 15:28

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ko sem bila noseča nisem mogla čakati do doma, tako da sem v kafiče hodilauser posted image  Drugače pa kafič, oz če ni nuja doma.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem