writing-img

RE: Sori, ampak če pa VE niste zmešane...

clock-img

21.07.2008, 13:47

clock-img

Katey

pencil-img

913

Ojej ti si si pa skrajšala življenje za ene 10 let, da se ti da tolk razburjat zarad tega k te na nekem forumu  'pogrešajo' user posted image user posted image user posted image , če imaš tolk urejen lajf ne vem zakaj taka jezauser posted image .
Sej bo, če ne z leti pa s tableti.

Pa te nisem iskala niti omenjala, pa mislm da nima smisla tukaj gor živce zgubljat.

clock-img

21.07.2008, 13:48

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Aja pa še če si ti plemenita, se jaz na trepalnice postavim.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

21.07.2008, 14:12

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja

a nuna je pa izginilauser posted image

Tokrat se je zavezala molčečnosti. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

21.07.2008, 14:14

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ampak mi pa res ni jasno, zakaj si še toliko date opravka s tole plemenito? Če je tak mimo oseba je tut najboljše, da je ta tema mimo...........

clock-img

21.07.2008, 14:17

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Ti pa si polna same sebe.
Tut jst mislim, da majo ene veliko in preveč veliko prostega časa in nobenega life-a, pa vseeno..je potrebno tako nagravžno grdo pisat, saj si (upam da) vendarle ženska.
Lep pozdravček. user posted image

clock-img

21.07.2008, 14:19

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja

a nuna je pa izginilauser posted image

Tokrat se je zavezala molčečnosti. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 14:59

clock-img

puncica

pencil-img

9847

jst pa ne vem kako ste lahko tako nesramne in nuno primerjate s plemenito oz. kerenso in tega nobena zaneslivo ne ve, jaz sem pa skoraj čist sigurna da to ni ena in ista oseba, ker sem več tem od Nune prebrala in se mi zdi to čist ena druga oseba kot plemenita, zakaj pa ne bom pisala ampak zdi se mi krivično da se obsoja osebo, ki je prišla na RR da je nekdo drug, pa za to sploh konkretnih dokazov nimate.user posted image

Kerensa ti pa maš pomoje dovolj nočne službe, pa si kej dnevnga poišč, ker se mi zdi da se ti že mal blede.user posted image

Nuna je pa itak pobegnila ko je vidla kak folk se tle gor sprehaja, kdo pa ne bi user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

21.07.2008, 15:51

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: snake

ma chi ti vuoleuser posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image

Očitno ti nimaš lajfa, če si moraš še nike zmišljevat user posted image .

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

21.07.2008, 15:52

clock-img

Anonimen

punčica, ampak ti si res ena dobra duša, vešuser posted image  

clock-img

21.07.2008, 17:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ena je napisala, da si pozornost išče al kaj že, da je ta post napisala, se mi pa zdi, da če ne bi bilo teme odprte, če je Plemenita Nuna, da še ne bi tega posta napisala.

Drugače pa sem mnenja, kot puncica, sem takoj rekla, ko sem eno zgodbo od Nune prebrala, da nekako Nuna ni Plemenita. Pa tudi če je, je takih Nun in Kerens, ki si nicke menjajo, še dosti. Pa me ne zanima, ali iz razloga varnosti ali iz dolgočasja.

Svojega življenja pa res nimajo tiste, ki se samo sprašujejo, kje je kdo, pa kaj kdo dela.

Kakšna je pa drugače, ali samo lapa, ali je res, kar piše, pa ve samo ona. Se mi zdi pa dosti bolj pametna od tistih, ki pa to hočejo biti, pa jim nekako ne uspe. Zakaj že?

clock-img

21.07.2008, 17:26

clock-img

Anonimnež

pencil-img

10

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 17:32

clock-img

srki

pencil-img

9222

Enim se pa da. No, dajmo ugotavljat, katera uporabnica je pa to. Ajde, detektivke, na planuser posted image .

clock-img

21.07.2008, 17:33

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

21.07.2008, 17:43

clock-img

srki

pencil-img

9222

meni se pa neuser posted image .

clock-img

21.07.2008, 17:51

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Vam je pa res precej dolgčas.. 

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

21.07.2008, 17:55

clock-img

srki

pencil-img

9222

A meni?

Al drugim? Jaz sem samo svoje mnenje napisala, kaj o tem mislim.

clock-img

21.07.2008, 18:13

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Srki, kdaj maš rok? Da bomo navijale.user posted image

:)

clock-img

21.07.2008, 18:38

clock-img

srki

pencil-img

9222

25.8. ali pa 10.9. user posted image .

Prvi po ZM, drugi po UZ. Najprej je bilo dete majhno, zdaj pa je veliko. Tako da kar tam enkrat proti koncu avgusta lahko začente, se pravi, čez kakšen mesec.

Joj, zdaj ko je že tema itak pokakanauser posted image , kaj bi to bilo, da me po celem telesu koža tako srbi, da bom kar znorelauser posted image .

clock-img

21.07.2008, 18:39

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: srki

A meni?

Al drugim? Jaz sem samo svoje mnenje napisala, kaj o tem mislim.

Pa ne tebi no.

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

21.07.2008, 18:55

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

25.8. ali pa 10.9. user posted image .

Prvi po ZM, drugi po UZ. Najprej je bilo dete majhno, zdaj pa je veliko. Tako da kar tam enkrat proti koncu avgusta lahko začente, se pravi, čez kakšen mesec.

Joj, zdaj ko je že tema itak pokakanauser posted image , kaj bi to bilo, da me po celem telesu koža tako srbi, da bom kar znorelauser posted image .

Najbolje, da greš do G, da te da na jetrne teste.

Še to, tema je pa že od prvega posta pokakana, tko da ni nobene škode.user posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 21.7.2008 18:57:44 >

:)

clock-img

21.07.2008, 18:56

clock-img

kjava

pencil-img

2416

kaj bi to bilo, da me po celem telesu koža tako srbi, da bom kar znorelauser posted image .

Najbrž si noseča.

clock-img

21.07.2008, 19:16

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Ena je napisala, da si pozornost išče al kaj že, da je ta post napisala, se mi pa zdi, da če ne bi bilo teme odprte, če je Plemenita Nuna, da še ne bi tega posta napisala.

Drugače pa sem mnenja, kot puncica, sem takoj rekla, ko sem eno zgodbo od Nune prebrala, da nekako Nuna ni Plemenita. Pa tudi če je, je takih Nun in Kerens, ki si nicke menjajo, še dosti. Pa me ne zanima, ali iz razloga varnosti ali iz dolgočasja.

Svojega življenja pa res nimajo tiste, ki se samo sprašujejo, kje je kdo, pa kaj kdo dela.

Kakšna je pa drugače, ali samo lapa, ali je res, kar piše, pa ve samo ona. Se mi zdi pa dosti bolj pametna od tistih, ki pa to hočejo biti, pa jim nekako ne uspe. Zakaj že?

Pod to se pa jaz kar podpišem. Če nebi bilo postov s katerimi se išče Plemenita in Nuna sigurno Plemenita se nebi oglasila s tem postom. Tako da, nevem kdo išče pozornost.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

clock-img

21.07.2008, 19:17

clock-img

Anonimnež

pencil-img

10

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

tema je pa že od prvega posta pokakana, tko da ni nobene škode.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image DOBRAuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 19:55

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

kaj bi to bilo, da me po celem telesu koža tako srbi, da bom kar znorelauser posted image .

Najbrž si noseča.

Kmalu ne bom večuser posted image .

Ela, saj nekaj sem že ravno na tem forumu brala, da naj bi ta srbečica bila v zvezi z jetri. Danes sem bila pri splošni zdravnici, ki mi je svetovala samo fenistil gel, ker jaz imam na mestih, kjer me srbi, prav pikice, kot bi me kaj opikalo, samo vem, da me ni. ker se mi naredijo čez dan.

clock-img

21.07.2008, 21:26

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Lahko so jetra, zato le pojdi do G.
Lahko pa imaš samo tako zelo suho kožo. Jaz sem jo vsakič imela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem