writing-img

RE: Pakiranje - plan al "prosto po Prešenu"

clock-img

21.07.2008, 17:31

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

jaz sem si sezname pisala ko sem hodila v tujino, ker pač moraš omejit robo, ki jo na hrbtu nonstop vlačiš.
za na morje se mi pa ne zdi bistveno...oz. če greš kampirat in imaš še froce je mogoče smiselno, da resne pozabiš kaj bistvenega, zarad vsega kaosa k se dogaja. js k sm bla zdej na morju sem vse na uč vzela - že tko sem imela za en ruzak, pa še tega je blo absolutno preveč, več kot pol stvari nisem rabla user posted image

clock-img

21.07.2008, 17:33

clock-img

Anonimen

Prosto po Presernu. vzamem vsaj tretjino manj kot je nujno potrebno. na koncu je se vedno dovolj user posted image

clock-img

21.07.2008, 17:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, za kuhat si pa ponavadi kar plan naredim, zato da ne vlečem toliko stvari potem s sabo, v bistvu si kar nekako jedilnik sestavim, vsaj tako, v mislih. Pri oblekah pa tudi več ne kompliciram, včasih sem jemala toliko s sabo, sedaj ne. me ne moti, če sem dva dni v istih kratkih hlačah, razen pri gatah ne šparamuser posted image . Pa za otroka.

Ostale stvari pa si tako, vsak dan malo zložim na kakšno mesto (kakšna zdravila in malenkosti), da se ne pozabi.

Hm, lani sva doma pozabila denar za apartma plačat. Jaz se spomnim na to malo preden smo šli na trajektuser posted image . NO, saj ene par dni za nami so prišli eni kolegi dol, sicer v drug kraj, smo jih šli pa malo obiskat, pa so nam še denar prinesli. Mislim, glavno pozabimuser posted image .

clock-img

21.07.2008, 21:29

clock-img

fionaP

pencil-img

431

Že dolgo imam osnovni seznam, ki ga vsako leto malo "updejtam". Vključuje tudi jedilnike za vsak dan na morju in glede na to kaj že imam doma, potem sestavim še seznam za v trgovino.
Ko pakiramo, si samo ta list potem sprintam in kljukam tisto, kar je že v avtu.

clock-img

21.07.2008, 21:46

clock-img

alička

pencil-img

2082

Brez listka in seznama. Imam samo seznam stvari, ki sem jih pustila na morju, da ne nosim še enkrat od doma.

clock-img

21.07.2008, 21:47

clock-img

alička

pencil-img

2082

Sva se pa pred mnogimi leti enkrat peljala nazaj v Lj. in to iz Kočevja, ker sem pozabila kt user posted image .

clock-img

22.07.2008, 08:18

clock-img

altati

pencil-img

5724

Nikoli ne delam seznama, plana,..... vse po občutku.
Pa čim manj, brez pretiravanj.
Saj se da vse kupit tam, kamor gremo....
Spokano imam pa vedno v max 1 uri.

clock-img

22.07.2008, 08:22

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Še vedno prosto po Prešernu, zato pa prva dva dni na dopustu ugotavljam, kaj vse smo pozabiliuser posted image

clock-img

22.07.2008, 08:51

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Odkar imam otroka, pakiram vse lepo po regelcih (seznamu). In potem so še stari kamperisti resnično fascinirani nad tem, da sem imela zraven popolnoma vse, kar naj bi imel v kampu user posted image
Ampak letos sem se spomnila še nečesa user posted image - ko smo se vozili z morja, sem rekla, da bom napisala še en seznam in sicer tistih stvari, ki sem jih res uporabljala, tako da naslednje leto res ne peljem več toliko (preveč) zraven user posted image !
Mojega user posted image  niti ne obveščam o seznamih, ker on bi itak vse doli kupil in potem se, jasno, skregava user posted image , ker vsako leto trdi, da so na Hrvaškem iste cene kot pri nas user posted image  user posted image .
V glavnem, tako kot stara napravi, je zmeraj prav user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 22.7.2008 8:52:48 >

ROŽICA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem