writing-img

RE: Bistrčanke

clock-img

05.09.2008, 20:02

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Romy1612 uživajte na morju!
ZA srečanje sem pa itak zauser posted image user posted image

se kar pod tejkin post podpišem!

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

06.09.2008, 21:52

clock-img

Anery

pencil-img

105

Pozdravljene!
Sporočam, da smo se predčasno vrnili z dopusta! Živi in zdravi.
Vidim, da se je tema razširila. Super.
Se slišimo.

clock-img

08.09.2008, 20:20

clock-img

tea78

pencil-img

231

ojla vse, kako ste?
a se dobimo jutri na kavici?
na isti lokaciji tako kot vedno? med deseto in enajsto uro?
midve z najo bova tam, pridite, pa pa.

clock-img

08.09.2008, 22:20

clock-img

Anery

pencil-img

105

Mene žal ne bo. Ta teden imam še ogromno opravkov. Naslednji teden pa se vam pridružim. Uživajte.

clock-img

09.09.2008, 12:17

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

IZVIRNO SPOROČILO: tea78

ojla vse, kako ste?
a se dobimo jutri na kavici?
na isti lokaciji tako kot vedno? med deseto in enajsto uro?
midve z najo bova tam, pridite, pa pa.

Eh,na,pa sem vse zamudila.Sem bila pred tem na kavici z eno mamico,potem pa se je Eva pos*******,pa sva se šli domov previt.......
Sicer pa bo še več prilik,a ne?
Fanj bodite...letim kuhat,ker popoldan šibamo po enih opravkih....pa,pa..

clock-img

10.09.2008, 08:50

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Mene tud ni blo, mamo ta tedn tako zbrko da ni šans da grem kamuser posted image

clock-img

10.09.2008, 19:19

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Haj,

mi smo tudi že doma. Vidim, da ni nič novega. Se slišimo kaj. Kaj je katera jutri za kavico?

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

14.09.2008, 11:01

clock-img

nemrak 76

pencil-img

16

no, tudi mi smo se vrnili z murterja. vreme je bilo enkratno, anže je pa samo jedel in spal. sploh nismo vedeli, da ga imamo. niti ritem hranjenja se mu ni spremenil. začel je opazovati in tudi dojemati okolico, če se z njim pogovarjaš se samo smeji. iz jasnega, vročega pridemo na kaj??????!!!!!! ZIMA.
no, skratka uživali smo, vsi smo ok, zdaj pa zopet šibamo naprej. čakajo nas obiski prababic, trije rojstni dnevi, izlet v ljubljano in shoping, ker je anže čisto vse prerasel. moram izkoristiti priložnost, ko je ati še doma. ko bom imela čas za kavico, se pa vsekakor vidimo.
tea78, sporoči če rabiš hrano za najo
lep pozdrav vsem

clock-img

16.09.2008, 12:29

clock-img

Anery

pencil-img

105

Tea78: Spomnim se, da si pred časom omenila, da boste kupili Ikein stolček za hranjenje. Kako se obnese? Tud mi bi ga vzeli za k babici. Lp

clock-img

16.09.2008, 14:34

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Haj,
no končno vas lahko malo berem. Mi smo pa malo nahodni in v nedeljo smo bili pri dežurnem, nato pa še v bolnišnici v mariboru. Mali se je tako jokal in nič ni jedel, da  enostavno več nisva vedela kaj narest. No v bolnišnici so mu vzeli kri in vodo in so ugotovili, da je hvala bogu vse ok. Rekli so, da lahko ima tako močne koleke. Sicer glih nevem če je bilo to res, saj te bi jedel. No zdaj je vse ok. Samo upam, da iz tega nahoda nebo prišlo kaj več.
Aja - mi smo pa zdaj dobili ta stolček za hranjenje. Bil je kupljen  v šparu, ko je bil v akciji. Kaj katera ima izkušnje z njim. Je pa firme Lemi.

clock-img

16.09.2008, 16:05

clock-img

tea78

pencil-img

231

ojla, ja anery meni je stoček vredu, tudi jaz ga imam pri moji mami v šentilju, čuj za pojest kosilo je vredu, pa še poceni je bil 12 evrov.
pojdi jih pogledat, pa hitro, ker jih takrat niso več kaj dosti imeli, upam, da so jih dobili zraven. lepo bodite, se beremo.

clock-img

16.09.2008, 21:54

clock-img

nemrak 76

pencil-img

16

ojla, kriza kajne to vreme. nič se več ne vidimo. upajmo na boljše cajte.
mi gremo jutri v lj., se gremo pokazat v vrtec, pa copatke kupit v baby center.
se vidimo.

clock-img

23.09.2008, 10:24

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Haj,
punce kje ste, čisto smo zanemarle forum. Vreme je pa tudi takšno, da se nič ne vidimo. Kako ste kaj? Je kaj novega?

clock-img

23.09.2008, 20:37

clock-img

nemrak 76

pencil-img

16

ja, očitno res vreme vpliva na nas. midva z anžetom sva bila danes na 2. posvetovalnici: 62,5 cm in 5,4 kg. srečala sva tudi mamico s teom in sva se zmenili, da se jutri vidimo. torej punce, jutri je napovedano lepo vreme - dobio se na kavici, čas je že!!!

clock-img

23.09.2008, 21:47

clock-img

Anery

pencil-img

105

Mi pa imamo jutri posvetovalnico in s tem drugega pikeca. Upam, da ne bo kasneje kakšnih stranskih učinkov. Nemrak kdaj in kje? Morda pridema. Lahko noč.

clock-img

24.09.2008, 16:27

clock-img

Anery

pencil-img

105

Šment. Pa sem zgrešila vaše kofetkanje user posted image . Žal nisem vedela, da se dobite pri Kukiju. Opazila sem vas šele ko sva šala z user posted image  v Špar. Kasneje smo pa šibali v ZD po drugega pikeca. Mere: 8,1 kg, 67cm in 44,5cm OG. Pa drugič.

clock-img

24.09.2008, 18:09

clock-img

HEI

pencil-img

129

Živjo punce,

jaz sem se pred kratkim priselila v Bistrico in bi se vam tudi rada kdaj pridružila če smem?

clock-img

24.09.2008, 18:50

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

OJ!!

JA fajn da ste se spet dobile. Dans je blo lepo vreme in je blo že kar toplo. Midva sva bila skor celi dan zunaj.

HEI itak da sprejmemo vse nove!!!!

Mi imamo pa jutri predavanje o zobkih, upam da bojo kaj pametnega povedali. user posted image

Uživajte čao

clock-img

24.09.2008, 19:53

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Haj,
najprej dobrodošla HEI. Valda, da se lahko dobiš z nami. Če želiš mi lahko na moj ZS pošlješ telefonsko številko in te bom poklicala ko bomo zunaj.
Moram se pohvalit, da smo danes šli v Kika. Kupili smo cotke za krst. Res imajo full poceni pa še lepe stvari. Tako, da sem na koncu kupila kar nekaj stvari za malega in so mi full všeč. No priznam, kar precej sem kupila in moj je bil kar zelen poleguser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2008, 19:15

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Hojla!

HEIuser posted image  Dobrodošla!

Mi pa smo bolani.Ima tamala angino in smo na antibijotikah,je pa že bistveno bolje kot včeraj!

Imejte se lepo,šibam malo pospravljat......

clock-img

26.09.2008, 20:20

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Haj,
andreja - no ja to je bilo pa hitro. Še predvčerajšnem smo se vidli pa je bila malička čisto ok. No to je dokaz, da čez noč lahko zbolimo. No upam, da sta že bolje, če ne pa da čimprej ozdravita in se rešita teh antibiotikov.

clock-img

29.09.2008, 21:26

clock-img

tea78

pencil-img

231

ojla kako ste? naja že aja, jaz malo tu gor, danes mi je bilo prav prijetno z vami poklepetat ob kavici, kaj bi dala ,da bi se takšno vreme nadaljevalo, se beremo in tipkamo, lep večer naprej, pa pa.

clock-img

30.09.2008, 08:00

clock-img

HEI

pencil-img

129

Živjo punce,
luštno vas je bilo spoznati, pa se opravičujem ker sem "zamujala".

Danes je spet lepo vreme, mi pa šibamo malo na gorenjski konec pogledat user posted image

Lepo se imejte...

clock-img

30.09.2008, 19:43

clock-img

Anery

pencil-img

105

Punce! Prosim sporočite ko se boste ponovno dobile. Romi, al pa Nemrak - za vaju vem, da imata mojo tel. št.
Pridne bodite.

clock-img

01.10.2008, 20:19

clock-img

Anery

pencil-img

105

Pozdravljene!
Zanima me ali bo šla katera v oktobru na "plavalni" tečaj z dojenčkom?
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem