cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

10.08.2008, 23:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me to you,kak lep buhec imaš,ti pristajauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.08.2008, 23:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

aja,jaz ima 13.8.CTG

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.08.2008, 23:05

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

...si sploh ne morem predstavljat po eni strani, da bi user posted image  čez 14 dni že bil pri meni, čez 3 tedne pa oba že doma...user posted image

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Sem pa danes lezla iz kadi kot nasedli kit

Previdno v banji.... user posted image

clock-img

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Saraya ful lepe cotike in bušek.....user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

10.08.2008, 23:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lara,tebi pa sem se tak nasmejala prej ,ko si napisala foro s tistim čajem user posted image user posted image

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

malo sem albume poštimala,je not moj svež trebušček

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lušten buši.....................

...se še jaz pridružujem.user posted image user posted image user posted image ... sem mislila, da je večji, ko si tak pisala kaki ogroooooooooooooomniiiiiiiiiiiiiiiiiii buši imašuser posted image ..........

..... cotike tiste zelene so pa iz Aladina, ne?user posted image

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

alo, vse na forum Rodili smo ................čestitati naši mokateli.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ji bom čestitala, ku pride domov in se oglasi tukaj.... Meni je ful mimo tisti forum.... ah kaj si čem.... sem malo čudna babnca... user posted image user posted image

Mislim.. .. rodili SMO..... kdu mi? user posted image

clock-img

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

malo sem albume poštimala,je not moj svež trebušček

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lušten buši.....................

Se podpišem user posted image

clock-img

10.08.2008, 23:09

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,tebi pa sem se tak nasmejala prej ,ko si napisala foro s tistim čajem user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja in čisto na frišno pobeljen strop....

clock-img

10.08.2008, 23:09

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...evo danes srečala svojo frizerko in mi je rekla da naj pridem po 20. da me bo uredila da bom lepa za bebico....pa me je tud strah da me kaj ne preseneti ker sem bila priča eni taki dogodivščini ko ji je pod nujno morala barvo sprati ker je dobila popadke in je reva kr z mokro glavo letela v porodnišnico.....še dober da je porodnišnica bila blizu kak hiter je pol rodila....

...saj ravno zaradi tega, ker veš za nekoga, pol pa si misliš vse živo.......   pa saj smo take kuštrave tudi lepeuser posted image ......  jaz bom lase pač v čop spela, frizer pa bo še moral malo počakat......user posted image

clock-img

10.08.2008, 23:10

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Nočko tud jaz grem počas v mižule

clock-img

10.08.2008, 23:11

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...vas zapuščam grem pod tuš pa na spanje....lahko noč...user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2008, 23:12

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma jaaaaaaaaaaaaa... zdej se boste pa vse važle tle s trebški.... user posted image user posted image user posted image

Bom jutri tudi jst mojga nažicala, da se gre mal fotografa...... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 10.8.2008 23:13:39 >

clock-img

10.08.2008, 23:12

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

zoe in gloria - nočko tudi vama......sladko spančkajta in sanjajta svoje user posted image

clock-img

10.08.2008, 23:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

eh,jaz pa se kar sama barvam.Imam frizera 50km stran,pa se mi ne ljubi vozituser posted image

clock-img

10.08.2008, 23:14

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma jaaaaaaaaaaaaa... zdej se boste pa vse važle tle s trebški.... user posted image user posted image user posted image

...jaz ga že tud ful dolgo obljubljam, pa nič user posted image

clock-img

10.08.2008, 23:16

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

.sladko spančkajta in sanjajta svoje user posted image

Mene pa res zanima, če jih kej sanjate? Jst sem ene dvakrat imela sanje z njo.... ma nikoli mi ji ni ratalo videti obraščka.... čeprav sem jo ful po njem ljubčkala.... user posted image

clock-img

10.08.2008, 23:17

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

eh,jaz pa se kar sama barvam.

...saj jaz sem se tud včasih...samo mi je postalo  brezveze,ker si moram 2 barvi vzet, pol me pa isto stane kot če grem k frizeru, da me postriže, pobarva, pa še packarije nimam doma....

clock-img

10.08.2008, 23:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz nič o user posted image  ne sanjam.
Anejo pa vem,da sem parkrat,pa skoraj vedno babikouser posted image

clock-img

10.08.2008, 23:18

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

.jaz ga že tud ful dolgo obljubljam, pa nič

Ma ti imaš itak zaklenjen album..... user posted image Sej počasi se bom navadla odklepanja s kakšno špango.... user posted image user posted image

clock-img

10.08.2008, 23:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image ,pametno,na to pa nisem niti pomislila.user posted image

clock-img

10.08.2008, 23:19

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

.sladko spančkajta in sanjajta svoje user posted image

Mene pa res zanima, če jih kej sanjate? Jst sem ene dvakrat imela sanje z njo.... ma nikoli mi ji ni ratalo videti obraščka.... čeprav sem jo ful po njem ljubčkala.... user posted image

...meni se včasih sanja....samo vidim ga pa nikol ne v obraz ......imam zdaj v glavi tisto sliko od 31.7, ko smo bili na UZ...... pa se mi zdi, da je čist prvemu pikecu podoben.......user posted image

clock-img

10.08.2008, 23:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

v čem je fora zaklenjenih?

clock-img

10.08.2008, 23:20

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

.jaz ga že tud ful dolgo obljubljam, pa nič

Ma ti imaš itak zaklenjen album..... user posted image Sej počasi se bom navadla odklepanja s kakšno špango.... user posted image user posted image

imaš zs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem