cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

17.08.2008, 14:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Babe,rečte  mi nekaj.
Glede papirjev,kaj še rabim za v P?
Materinsko vem,pa zdravstenouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

17.08.2008, 14:49

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Napotnico. Pa vse izvide, ki jih imaš.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 17.8.2008 14:50:03 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

17.08.2008, 15:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

niso še o nekem rojstnem listu govorili?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

17.08.2008, 15:29

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Eh...... saj če imaš osebno izkaznico pri sebi, se točno ve, kdo si user posted image

Bolj so nekaj o poročnem listu govorili, kao zaradi očetovstva. Pa če na UE ne znajo podatkov iz baze dobit, so res nesposobni.

V LJ nismo rabili poročnega lista, pa je mož bil normalno kot oče vpisan. Matičarka je samo vprašala, če sva poročena.

clock-img

17.08.2008, 15:33

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Babe,rečte mi nekaj.
Glede papirjev,kaj še rabim za v P?
Materinsko vem,pa zdravsteno user posted image

jz imam MK, zdravstveno, osebno, kopijo poročnega lista, napotnico, upam,da dobim še potrdilo za atija (priosotnost pri porodu).................mislm, da je to vse..............user posted image

clock-img

17.08.2008, 16:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Madonca,ste se že vse zaobljubleuser posted image user posted image
Glede tega potrdila pa jaz nebom komplicirala.Ma saj bo itak samo gledal zravn.Za to,da pa bo mi dal kozarc vode,pa me za roko prijel pa verjetno ne rabi potrdila,da obvladauser posted image

clock-img

17.08.2008, 16:20

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Da se pohvalim,sem kompleto kopalnico sšistlauser posted image
Zdaj pa spet ta malinov čaj pijem,madona ko mi kislino dela,da bom umrla.
danes bom za spremembo namesto popoldanskega počitka spet malo aerobiko izvajala.Če mi rata,ker sem že utrujenauser posted image

clock-img

17.08.2008, 17:06

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

jaz že komaj čakam da bom lahko spet komot na hrbtu pančala pa na bušiju......

jaz tudi............ mam boke že čisto znucane........ user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

17.08.2008, 17:08

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Ej meni se je tudi naredila ena bradavica v pregibu med stegnom in . Pa sem mislila, da je to zato, ker me je zdaj malo več pa je to nastalo od drgnjenja kože. Vedno sem se samo brila, tudi prej. A je to z nosečnostjo povezano? Jaz bi si jo namreč dala odstranit, ker me zdaj moti pri britju.

pojma nimam user posted image  ........... js upam, da ima to kako vezo z nosečnostjo, ker men niso prav nič všeč.......... bom vprašala G.......... pa upala, da po porodu to izgine............ če ne bomo pa iskal kake druge variante varne odstranitve......

clock-img

17.08.2008, 17:10

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Sem rekla, da se do takrat še čuvam potem začnem pa po štengah letah pa .

user posted image  user posted image  user posted image  ............. js bom tudi.......... ko bom imela poln kufer vsega........... ko ne bom mogla več spat, pa normalno hodit, pa ko me bo vse bolelo, itd............

clock-img

17.08.2008, 17:14

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

na napotnici ti prav piše porodnišnica LJ Malo čudno se mi zdi, ker je to prosta izbira in res ne vem, zakaj bi ti G določila.

mene je moja G tudi vprašala kje bom rodila in mi tako na napotnici tudi piše SG............ sam po moje te noben ne bi zavrnil, če bi se s tako napotnico podnujno pojavila na vratih kake druge P v SLO ..........

clock-img

17.08.2008, 17:16

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Madonca,ste se že vse zaobljuble

js se še nisem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... bomo še nekaj časa na koruzi........

clock-img

17.08.2008, 17:16

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

sam po moje te noben ne bi zavrnil, če bi se s tako napotnico podnujno pojavila na vratih kake druge P v SLO ..........

To itak da ne.

clock-img

17.08.2008, 17:17

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Da se pohvalim,sem kompleto kopalnico sšistla

pridna........ 
ma js sem včeraj pucala stanovanje............ pa sem spodnje elemente kar zadaj pustila, ker se sploh ne morem več normalo priklonit......... pa 1,2,3 se utrudim...........

clock-img

17.08.2008, 17:29

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz že komaj čakam da bom lahko spet komot na hrbtu pančala pa na bušiju......

jaz tudi............ mam boke že čisto znucane........

enako..............

clock-img

17.08.2008, 17:32

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ma js sem včeraj pucala stanovanje............

jz pucam ob četrtkih.............in sem spet kr obsedena ratala s čistočo (tko kot pred nosečnostjo), glancam, da se bo znucalo..............user posted image user posted image user posted image .............sam jih ful user posted image  pravi, da so proti koncu čistile k nore..............ena kolegica je dan pred porodm u nulo spucala kuhinjo, plezala po elementih (jaz to glih ne bom) in zglancala kot nkol u lajfu..................user posted image user posted image ..........saraya, da ni to kak znak???????user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2008, 17:35

clock-img

ključek

pencil-img

9047

danes bom za spremembo namesto popoldanskega počitka spet malo aerobiko izvajala.Če mi rata,ker sem že utrujenauser posted image

dobra si!!user posted image user posted image user posted image  jaz največ lahko hodim na sprehode, kar se tiče športa..............user posted image

clock-img

17.08.2008, 17:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me to you,ja itak da je znak.Samo kaj,ko že celo user posted image samo glancamuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Zdaj pa grem malo v lifeuser posted image

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

me to you,ja itak da je znak.Samo kaj,ko že celo user posted image samo glancamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2008, 17:53

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Tejchy saj sva na istem! Glede PDP-ja mislim no pa koruze tudi.user posted image  

clock-img

17.08.2008, 17:57

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

ena kolegica je dan pred porodm u nulo spucala kuhinjo, plezala po elementih (jaz to glih ne bom) in zglancala kot nkol u lajfu..................

Mogoče pa gre moj user posted image  jutri rodit, glihkar glanca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2008, 18:35

clock-img

pf

pencil-img

4436

Bubi dobro opravi jutri. Jaz imam pa jutri CTG, moram reči da ne hodim rada na CTG, mi je grozen ta pregled, ker me spominja na skorajšnji porod. Poroda me ni strah, tale CTG mi je pa katastrofa.

clock-img

17.08.2008, 19:26

clock-img

bark

pencil-img

335

Ojla babe
Spet me nekaj časa ni bilo.Mi še kr nekaj vandramo okrog.
Najprej me je v četrtek moj user posted image peljal v kino.Sva šla gledat Kungfu Pando -sinhronizorano verzijo.Ful priporočam.Sva se pošteno nasmejala.Potem sva šla še malo po LJ pohajkovat.
V petek dopoldan pa sva se odpeljala h kolegom v Bovec.Ponavadi smo šli za ta praznik vedno na večdnevno kolesarjenje po SLO.No letos je ta družba v Bovcu in sva se jim samo na obisku pridružila.
........hhhmmmm bom raje v več postih napisala

clock-img

17.08.2008, 19:26

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Naša user posted image  sporoča, da se že carta s svojim zakladkom user posted image user posted image user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem