writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

18.08.2008, 12:20

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

ja zdj grem pa še jest na Reconkota naročit lupinco pa jogi pa še kej. pol mamo pa taglavno že vse. pol pa sam še laminat pa selitev, pa pranje cotikuser posted image pa peglanje tut bajeuser posted image

clock-img

18.08.2008, 12:21

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

sem tolk srečna k se je mali obnil na glavco, pa korenjaček ma že 2500guser posted image user posted image user posted image v enem mescu je eno kilo dobiluser posted image user posted image user posted image to pomen da bo v 6. tednih ki so še pred mano imal že 4 kileuser posted image

clock-img

18.08.2008, 12:23

clock-img

alysa

pencil-img

618

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image YYYUUUUUUUUUUPPPPIIIIIIIIIIIIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo na bučko obrnjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, bravouser posted image user posted image user posted image za tvojga user posted image

clock-img

18.08.2008, 12:23

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

kje pa ste dons vse čvekiceuser posted image dons mam pa jest mičkn cajta ste pa vse pobegnileuser posted image

pf in emi* user posted image user posted image user posted image vaju vidim da že kar precej popadki matrajo. tko da takrat ko mata malo miru pred njimi kar počivajta da si nabereta moči za prihod user posted image

clock-img

18.08.2008, 12:24

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

lana77 upam da se je tudi vaš user posted image že obrnil user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 12:30

clock-img

gloria

pencil-img

4900

YYYUUUUUUUUUUPPPPIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

mi smo na bučko obrnjeni

....čestitke user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 12:32

clock-img

ključek

pencil-img

9047

mi smo na bučko obrnjeni

super!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 12:33

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pol pa sam še laminat pa selitev

bova imeli še pestro jesen, kajne???user posted image

clock-img

18.08.2008, 12:43

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lana luna čestitke, da se ti je bebica obrnila. Superca.

clock-img

18.08.2008, 13:01

clock-img

bark

pencil-img

335

Lana luna user posted image .Vidiš, vse ob svojem časuuser posted image

Kje pa ste res vse danesuser posted image

Bubi a si prišla nazaj domov???

clock-img

18.08.2008, 13:02

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

bova imeli še pestro jesen, kajne??

ojauser posted image user posted image user posted image sej pri nas je že celo leto pestrouser posted image user posted image user posted image skos se nekej dogajauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 13:03

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

naš user posted image se vsem zahvaljuje za držanje pesti in čestitkeuser posted image user posted image user posted image zahvalo pa kaže tako da svojo ljubo presrečno mamico veselo brca v rebrcauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 13:05

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

joj sam razmišljam da je še tolk enih stvari v palnu do konc septembra, da bo komej cajt jit rodituser posted image user posted image user posted image pa tedni mi gredo skos hitrejeuser posted image

clock-img

18.08.2008, 13:08

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

sem tolk srečna k se je mali obnil na glavco, pa korenjaček ma že 2500g

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 13:12

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Aja, jst grem pa v četrtek..... pa da vidmo, kok je težka naša frajlica...... upam, da ne preveč...... Pa tudi, če je res na glavo obrnjena al se meni to sam zdi....

Pa tudi kok kg imam jst me zanima.... user posted image user posted image

Ma  sem pa sanjala, da sem bla na pregledu in da je imela pokvarjen tko ultrazvok, kot tudi tehtnico.... user posted image user posted image user posted image ....Pol pa smo se vsi štirje.... (sestra, dohtrca, moj mož in jaz,)valjali po pisalni mizi... user posted image user posted image user posted image

Sem naročila previjalno mizo in stolček.... ma kumi začetku septembra jih dobi.... ajuto, če me prehiti..... bomo na pralnem stroju previjali.... user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 13:14

clock-img

ključek

pencil-img

9047

oja sej pri nas je že celo leto pestro skos se nekej dogaja

sej pr nama tudi, samo se mi zdi da je selitev pa res pestri dogodek, sploh z malim dojenčkom. vidva se selita pred porodm ali potem??

clock-img

18.08.2008, 13:24

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

meta a pol ga bova obe še ta vikend svirali in biksaliuser posted image user posted image user posted image user posted image  

aja, kako to da še nobena ni nič za fiši napisala na forumu ROdili smo.....!?!? pa za jakolulano bi tud mogle !  al kako.......Lara res da je ta fraza "septembrka ta pa ta rodila "ornk že znucana.....samo meni se zdi vredu zato ker k skočim na ta forum rodili smo čekirat kaj dogaja, prav iščem kje piše septembrka!!! nevem nimam druge ideje kaj bi lahko druga napisale....a ma kakšna kak predog!?!?!

Ja pri nas ne bo glih neka žurka, ker naš bodoči dedi pravi, da abraham je fešta, 60-letnica je pa menda kr nekiuser posted image .

Drugače pa vse nove mamice dajemo na naš seznam in ga bomo, ko bo poln enostavno prestavle na forum dojenček-septembrčki al pa kaj podobnega. Meni je tisti rodili smo tudi user posted image . Čisto nepregledno je, ker je že nas okrog 70 pa vsaka dobi svoj podforum. Ne vem?!

JakoLuLana pa ni še nič sporočila.

clock-img

18.08.2008, 13:24

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Sem pa celo nosečnost govorila da me ni strah poroda, sam mislm da  ta strah zdej počas nastaja, bolj ko je dan d bliži, bolj me je strah. Ampak bomo dal tud to čez, a ne?

Jaz isto. Sedaj če me kaj začne grabit, že mislim, da bo šlo za res in me je kar malo strah.

clock-img

18.08.2008, 13:26

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image YYYUUUUUUUUUUPPPPIIIIIIIIIIIIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo na bučko obrnjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image , vidiš user posted image  že ve kaj in kako.

clock-img

18.08.2008, 13:26

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Lana luna čestitke za bučkota! Lana17 ima pregled ob 2h-sem jo jaz tudi že morila, zakaj nič ne pove!

clock-img

18.08.2008, 13:35

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

Ma sem pa sanjala, da sem bla na pregledu in da je imela pokvarjen tko ultrazvok, kot tudi tehtnico.... ....Pol pa smo se vsi štirje.... (sestra, dohtrca, moj mož in jaz,)valjali po pisalni mizi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2008, 13:37

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

vidva se selita pred porodm ali potem??

močno upam da preduser posted image mava postavljen datum da se preselva 1.9. ampak kopalnica pa kuhna še ne bosta fertik, tko da se bomo še mal švercal. pol pa upam da do konca septembra se pa tut to zrihta. ja pa spet držmo pestiuser posted image

clock-img

18.08.2008, 13:39

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

Lana17 ima pregled ob 2h-sem jo jaz tudi že morila, zakaj nič ne pove!

upsuser posted image zakaj pa sem jo jest prekrstila v lano77user posted image user posted image user posted image

no držim pesti da tudi ona izve dobro novicouser posted image

clock-img

18.08.2008, 13:41

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

ja me je pa naš mulc pošteno v skrbi spravljal en mesec ko nism vedla če je obrnjen. zdj pa tolk komej čakam da svojo štručko stisnem v naročjeuser posted image

clock-img

18.08.2008, 13:42

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

kje pa se dons saraya skriva? a je bla spet celo noč pokonci zdj pa spančkauser posted image

no jest pa zdj grem kej počet, ker sem opazla da je današnji dan spet poln mojih monologovuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem