writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

26.07.2008, 09:52

clock-img

alysa

pencil-img

618

Dobro jutro!

Ene pa ste nočne pticeuser posted image , js zaenkrat kr v redu spimuser posted image , tk da se nimam kaj za pritoževat user posted image user posted image .

Lahk pa da bo že čez en tedn drugač user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2008, 10:04

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

oh tole oblačenje naših user posted image . to bo meni pomojem še fejst problemčke delalo na začetkuuser posted image ampak bomo že.

a ne bi uro srečanja rajš napisale tiste, ki majo še službo in zagotov mislejo pridt? fajn bi blo da bi nas bilo čimveč, ker imam občutk, da se pol namo več mogle zment. že zdj je težkouser posted image user posted image

clock-img

26.07.2008, 10:07

clock-img

alysa

pencil-img

618

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

oh tole oblačenje naših user posted image . to bo meni pomojem še fejst problemčke delalo na začetkuuser posted image ampak bomo že.

sej meni tut, ampak kot si rekla, vaja dela mojstra, tk da se bomo počasi ziher znašle ... user posted image user posted image

clock-img

26.07.2008, 10:27

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

ja, pf, lanolin je lanolin. Če bi pogledala, koliko res stane "material", bi te na rit vrglo. Potem pa seveda vsaka firma malo po svoje zapakira, pa za ohoho denarja prodaja user posted image  Mislim, da ta DMov ni tako drag, vsaj glede na ostale njihove izdelke.

Jaz še nisem prijavljena v DM Babybonus, se bom pa takoj po porodu sigurno. A ti si že? Je kaj pametnega v teh nosečniških bonih?

Jaz sem si bone pogledala na njihovi spletni strani. TUKAJ. Desno imaš knjižica bonov, pa si lahko pogledaš, kaj je not. Za prijavo pa rabiš fotokopijo 1. strani materinske; če se ne motim, bone dobiš takoj na blagajni. Poglej, če boš kaj od teh stvari kupovala, potem se splača knjižico vzet.

Ravno ta krema za prsi je tudi not.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

26.07.2008, 10:31

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ne skrbet glede oblačenja. Mama ima najboljši občutek za svojega user posted image . Saj hitro pogruntaš, kaj ti je praktično in kaj ne. Pač ugotoviš, da si kako stvar bzv kupila, ampak se preživi user posted image  Prve mesece je treba malo gledat, da nima preveč stvari, ki ga stiskajo v pasu. Zato so fajn žabice, ki se na ramenih zapirajo. Pa podobne fore...

clock-img

26.07.2008, 11:02

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

babe,malo pomoči rabimuser posted image
A ve kera,kako se reče tisti roži,oz,je ko ena palica na koncu pa ima tak rjavo.pa mislim,da je lahko kar na suhem.Bi imela,pa nevem,kako se sploh imenujeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.07.2008, 11:04

clock-img

ključek

pencil-img

9047

tm bo pa čakala me to you z avtobusom in nas odpelje do Celja

lana, moj možek je že rekel, da si lahko v službi sposodi kombija in nas pelje vse skupaj do celja.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................še preden si ti to napisala................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2008, 11:08

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Tako, da postajamo že počasi taka mala žabja družinica .

Jaz danes začenjam 32. teden in kar ne morem verjeti kako čas beži !!! Res, ko se spomnem koliko časa sva čakala na najin in koliko krat sva bila , ko ni in ni ratalo. Potem pa se je zgodil tudi najin DOBESEDNO ĆUDEŽ . Dobro, da me moj sexy bušček in brce pod rebra spomnejo, da je vse to res in da bova RES kmalu v naročju imela svojega težko pričakovanega .

Ah, zdaj postajam že preveč čustvena, ampak saj veste HORMONČKI . Sedaj pa grem prebrat za nazaj kaj vse ste včeraj načvekale.

CIAO

to si pa tako lepo napisala..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2008, 11:09

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Jaz danes začenjam 32. teden in kar ne morem verjeti kako čas beži !!!

jaz pa jutri 33. teden.................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................včasih še vedno ne dojemam, da bova postala starša....................user posted image

clock-img

26.07.2008, 11:11

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Tako, da postajamo že počasi taka mala žabja družinica .

Jaz danes začenjam 32. teden in kar ne morem verjeti kako čas beži !!! Res, ko se spomnem koliko časa sva čakala na najin in koliko krat sva bila , ko ni in ni ratalo. Potem pa se je zgodil tudi najin DOBESEDNO ĆUDEŽ . Dobro, da me moj sexy bušček in brce pod rebra spomnejo, da je vse to res in da bova RES kmalu v naročju imela svojega težko pričakovanega .

Ah, zdaj postajam že preveč čustvena, ampak saj veste HORMONČKI . Sedaj pa grem prebrat za nazaj kaj vse ste včeraj načvekale.

CIAO

to si pa tako lepo napisala..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2008, 11:14

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Kaj pa drugače - ste se kaj včlanile v ta DM babybonus?

jaz sem se................user posted image user posted image user posted image .................prejela sem knjižico z boni.................nekaj sem jih podarila, nekaj pa sama porabila.............

clock-img

26.07.2008, 13:28

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

lana, moj možek je že rekel, da si lahko v službi sposodi kombija in nas pelje vse skupaj do celja..........

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2008, 14:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Babe,meni je spet tak bogo.samo ležim že cel dan,pa počivam.pa v trgovino bi mogla spravit po hrano.Imam ves dan feeling,da bom slej ko prejšla v P.Samo dol tišči.Vam se tud že to dogaja??Al je to že normalno v 35.tednu??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.07.2008, 14:36

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

lara sej morš samo do Trojan se prpelat tm bo pa čakala me to you z avtobusom in nas odpelje do Celja

Luna lana.... ma sej morda bi, če ne bi delala... pol sem pa popoldne čist brez energije.... in tačke me ful bolijo....

clock-img

26.07.2008, 14:49

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe,malo pomoči rabimuser posted image
A ve kera,kako se reče tisti roži,oz,je ko ena palica na koncu pa ima tak rjavo.pa mislim,da je lahko kar na suhem.Bi imela,pa nevem,kako se sploh imenujeuser posted image

Vidim, kaj misliš.... ma mi ne pride in ne pride.... user posted image

clock-img

26.07.2008, 14:52

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Tk..... grem malo spat..... ful se mi spi... najprej ne morem zaspat do dveh, čeprav se mi spi......pol ku pa zaspim, se pa stalo zbujam.....vsakič, ko se morem prelžit iz enega boka na drugega.... no, glih ku sem že budna pa morem it še scat... user posted image

clock-img

26.07.2008, 16:25

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Samo dol tišči.Vam se tud že to dogaja??Al je to že normalno v 35.tednu??

Saraya, pojma nimam. user posted image  Kdaj imaš kak pregled?
Mene nič dol ne tišči, počutim se zaenkrat tudi še ful OK. Res je, da nisem fizično ne vem kak aktivna, bolj tista vsakdanja opravila.... No, 5 ur letanja po avstrijskih trgovinah ta teden me tudi ni namučilo user posted image

clock-img

26.07.2008, 16:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Bubi,ma ne vem,grozno se počutim.Vse mi dol pritiska,pa težko hodim.Komaj 8.avgusta imam pregled.Pol pa pride kak dan,ko je čist ok.user posted image
Upam,da me ne preseneti kajuser posted image

clock-img

26.07.2008, 16:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Lara,da se tisti veji reče rogoz,če se ne motim.
Pa saj sem nekaj druga nabavla,bo tud vredu zapolnilo kotuser posted image

clock-img

26.07.2008, 16:57

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Ojla punce!

Evp, js sem bla danes tudi pridna, sem spucala celo stanovanje, pa skuhala, itd... pol sem si pa vzela malo pavze po kosilu... zdj pa sem si rekla, da je čas, da malo prečekiram kaj počnete...

pf - za bradavičke si že dobila odgovor... js si bom kupila nekaj takega kar ni treba spirat... da je čim bolj praktično...

lana luna - js sem odločbe od CSD že dobila, kdaj bo pa denar pa sem pozabila vprašat... no, itak bom zasledila na bankomatu... bom pa js verjetno ta denar dala kar na stran in našmu user posted image  na račun...  sem bila pa prijetno presenečena... enkratna pomoč je že 270€ oz nekaj centov manj... user posted image  user posted image  user posted image  .. 10€ več ni ne vem kaj, ampak nekaj je pa le .. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Saraya - moja direktorca je ob ful aktivnem življenju (tud non stop neki letala okol, delala o zadnjega, ... ) tudi rodila 1 dan po nastopu porodniške.. to je.. predvidevam nekje 36 teden... tko da.. če imaš zelo aktivno življenje, možno da boš prej rodila... kr brez skrbi... pri 36 tednih si že tko daleč, da težko gre kaj narobe...

Sicer pa... kako pa je z našimi dvojčki in trojčki??? tudi ti se ponavadi prej rodijo... sam kolikor sem gledala imata punci malo bolj pozno v septembru rok, a ne?? ...

No, ena bo že odprla "našo vrsto" .. pol babe.. gre pa zares... user posted image  user posted image  ...

clock-img

26.07.2008, 16:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

bubi,ap še to.Doba tistega mojega laufanja naokoli je že lep čas končala.Tak da večinoma počivam doma,če znese.user posted image

clock-img

26.07.2008, 17:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

tejchy,pridna si bla danesuser posted image

clock-img

26.07.2008, 17:15

clock-img

alysa

pencil-img

618

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

.. enkratna pomoč je že 270€ oz nekaj centov manj... user posted image  user posted image  user posted image  .. 10€ več ni ne vem kaj, ampak nekaj je pa le .. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

to sm pa tut js opazla, ja, zgleda so mal povišali user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2008, 17:16

clock-img

alysa

pencil-img

618

Js bi popoldan tut sam spala user posted image user posted image , pa se tolažim, da zdej še lahk, čez mesec in pol bom pa bolj težko user posted image

clock-img

26.07.2008, 17:19

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

tejchy,pridna si bla danes

sem bla a ne?? sj sem si pol privošla za kosilo skutine palačinke prelite s čokoladnim sladkim grehom... da seem dobla nazaj porabljene kalorije ...... user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem