writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

20.08.2008, 19:52

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

pa res je emi tko lepo vse opisala. Želim si, da bi bil moj porod tud tko fajn.

ja men se tud vse tko lepo slišiuser posted image jest bi tudi.

clock-img

20.08.2008, 19:53

clock-img

ključek

pencil-img

9047

mal naprej od Trojan

user posted image ..................kaj si faca...............

sam jutr mam CTG...............

pa eno hladilno taško prnes, ker je že vse v zmrzovalniku.......................user posted image

clock-img

20.08.2008, 19:54

clock-img

ključek

pencil-img

9047

še 40 strani, pa pade 4. del......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

*zoe* sej kr ne morm vrjet, da se že tko dogaja pr teb. a popadkov maš že tut kej dost? jest sem pa kr mislna, da boš ti na konc še čez rok rodilauser posted image

clock-img

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Saraya kakjšnje vrednosti si imela na ctgju?

Meni so krivulje prišle do 60 (100 je max). Nimam pa pojma kva kej pomen. Pa še rekla je, da so te krivulje že zelo pogoste. Je rekla, če čutim popadke.

clock-img

20.08.2008, 19:55

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

še 40 strani, pa pade 4. del.........

ma septemberke smo ta glavneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 19:55

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

sam jutr mam CTG...............

pa eno hladilno taško prnes, ker je že vse v zmrzovalniku..........

no sej če je že zmrznjen, lohk tut u petek pridm. jutr pa fajn oprav na CTGuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 19:56

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

še 40 strani, pa pade 4. del.........

ma septemberke smo ta glavneuser posted image user posted image user posted image

itak user posted image

clock-img

20.08.2008, 19:56

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

*zoe* sej kr ne morm vrjet, da se že tko dogaja pr teb. a popadkov maš že tut kej dost? jest sem pa kr mislna, da boš ti na konc še čez rok rodilauser posted image

Ne verjamem, da bom zdržala še 14 dni 2v1

Ali pa - who knows

clock-img

20.08.2008, 19:58

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

se morm pohvalt da sem dons mal zase zapravljala. sem si kupla 9 spodnjih gatuser posted image user posted image user posted image in to 5 gat za 35 eurov in 4 gate za 5,90eurauser posted image user posted image user posted image fajn a ne?

bomo vidl katere dlje zdržijo. a ta pocen, al ta drageuser posted image user posted image user posted image sm si pa to kupla ornk gate, take iz bambusa (to je neki dobr, ker je kao antibakterijsko blagouser posted image )

clock-img

20.08.2008, 20:01

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Jaz sem pa sedaj mojega poslala po hot dog, ker je moj user posted image  lačen.

clock-img

20.08.2008, 20:03

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Lana luna jaz si morm tud ene nove gate kupit, pa čakam da bo šel porod pa še kakšen mesec mimo. za zdej bodo pa ta stare dobre tud če so že mal rahitične user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.08.2008, 20:04

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

no če slučajno katero zanima perilo iz bambusa. men je blo slišat zanimivo in sem za foro jih kupla.

http://zuja.eu/index.php?option=com_flippingbook&Itemid=28&book_id=4

aja ups, a je dovoljeno reklamo delat na forumuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 20:05

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Jaz sem pa sedaj mojega poslala po hot dog, ker je moj user posted image  lačen.

user posted image user posted image user posted image user posted image fajn ga že zdej na fast food navajatauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 20:06

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Lana luna jaz si morm tud ene nove gate kupit, pa čakam da bo šel porod pa še kakšen mesec mimo. za zdej bodo pa ta stare dobre tud če so že mal rahitične user posted image  user posted image  user posted image

ja sej po porodu bom jest tut tastare uporabljal, da naujo tanove kuj vse krvaveuser posted image user posted image ampak sm si jh šla že zdj tut mal kupit, ker mi ene tastare kr naenkrat niso več prou. me tiščijouser posted image le zakaj??user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 20:07

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

ja punce moje, če bo šlo tkole naprej bom pa jest že v enem tednu pridelala še eno *user posted image user posted image user posted image pa še 4. deluser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 20:23

clock-img

meta21

pencil-img

4980

meta21 a je Lana17 iz kranja?? ker sem jest tuduser posted image pa sem zmerej spraševala če je še kakšna, pa ni se nobena oglasila??

aja, pa očitno maš težke kosti ker ti vaga tolk pokaže, ker se men res ne zdiš debelauser posted image pa to je moje iskreno mnenje, da nauš mislna da se ti kej prlizujemuser posted image

Ne, Lana je dolenjka tko k jest, sam še sama ne ve zakaj jo je G poslal v Kranj in ne v LJ. Menda že mora tko bit! Sem se pa danes tam pri vas skoraj malo zgubila, ker sem najprej zavila v ZD in me je ena tetka prav debelo pogledala, ko sem jo s torbico in revijami v roki vprašala, če mi pove, kje je P. Najbrž se ji je zdelo, da grem nekam preveč lagodno rodit, al kaj!?user posted image

Kar se pa mojih kil tiče, je pa resnica nekje vmes. Velika sem 172cm in ko mam ca. 72-75 kg sem že kar solidne postave (konf. 40-42), tako da očitno bo res nekaj na teh težkih kosteh. Žal sem nosečnost štartala iz 90kg, ker sem v 4 mesecih pred novim letom (meni se je zdelo skoraj čez noč) pridelala 10kg. In ko sem hotla it na dieto, smo dobili user posted image . user posted image , torej bomo hujšali po naslednjem novem letuuser posted image

clock-img

20.08.2008, 20:25

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

torej bomo hujšali po naslednjem novem letu

pomojem ne bo treba, bodo šle kile same od sebe doluser posted image

clock-img

20.08.2008, 20:26

clock-img

ključek

pencil-img

9047

fajn ga že zdej na fast food nav

jz grem pa v petek v kino in MC.................tud zgled dobre mamice, a?????user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 20:26

clock-img

meta21

pencil-img

4980

torej bomo hujšali po naslednjem novem letu

pomojem ne bo treba, bodo šle kile same od sebe doluser posted image

Bom eno lep severovzhodno slovenski rek dodala: Naj bog pozlati tvoje besede!user posted image

clock-img

20.08.2008, 20:27

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ja punce moje, če bo šlo tkole naprej bom pa jest že v enem tednu pridelala še eno *

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 20:28

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

Ne, Lana je dolenjka tko k jest, sam še sama ne ve zakaj jo je G poslal v Kranj in ne v LJ.

škoda k nism prej vedla da prihajaš v Kr. bi lahko šli na user posted image ker tle okol mene ni nobene septemberske čveke iz RR. najbližja je naša *zoe*.

pomojem jo je zato v Kranj poslal, ker se govori, da otročka obračajo samo v redkih porodnišnicahuser posted image ena izmed njih je Kr. ampak se mi vseeno zdi zanimivo da jo je tko daleč poslaluser posted image

clock-img

clock-img

meta21

pencil-img

4980

K smo že pr kilah-prvoščimo si dokler si lahko: Moj user posted image  je ravnokar prišel in rekel: Greva na pico! In žabo v vodo silit... No saj veste!user posted image

Grem, se tipkamo jutri!

clock-img

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

Naj bog pozlati tvoje besede!

ja to je pa res lep rekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 20:29

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

Greva na pico! In žabo v vodo silit..

dober tek!! kar privošči si!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem