writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

20.08.2008, 21:12

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: bark

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image sporoča....Hay danes sem pršla iz šok sobe,

Zakaj je bla pa v šok sobiuser posted image

zaradi cr

clock-img

20.08.2008, 21:14

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Zakaj je bla pa v šok sobi

....nevem zakaj sem ji poslala nazaj sms pa mi ni odgovorila za to....sam da je imela popadke na 2 minuti ko so ji nardil CR....

clock-img

20.08.2008, 21:20

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čau,babeuser posted image
Pri nas je tako vzdušje zarad tega bedastega nogomete.Že dva dni samo helikopterji obletavajo.
Zoe,meni je prejšnji teden nekje do 65 zaznalo popadke.Danes pa mogoče največ 50.Ma nihajo nonstop.Spast pa itak več ne upam it zvečer,ker mi je hoda kriza vsako noč,včeraj sem že padala nekam,v nek čudn trans,tak me je že grablo.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

20.08.2008, 21:35

clock-img

ključek

pencil-img

9047

meni je prejšnji teden nekje do 65 zaznalo popadke.Danes pa mogoče največ 50.Ma nihajo nonstop

kok pa morjo bit, da se začejo popadki?? a res 127???user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 21:52

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...................nočko.................

jutr mam CTG, je treba mal prej vstati, ne ob desetih..................user posted image

clock-img

20.08.2008, 21:55

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Drugače sem pa danes sanjala, da si Lara Croft rodila in pazi DVOJČKE .Vem sam to še, da je bil prvi zlo velik, 57cm .

Bark..... jao, buoga mati!!! user posted image user posted image user posted image Samo dvojčkov ne....

se morm pohvalt da sem dons mal zase zapravljala. sem si kupla 9 spodnjih gat

user posted image user posted image Ha... tudi jst sem danes kupovala gate.... ma samo štiri komade....  user posted image Sem pa mogla mus kupit nove, ker od starih imam samo tangice... Ker bo pa treba dolgo z vložko okul hodit, sem rajš nabavla navadne...

K smo že pr kilah-prvoščimo si dokler si lahko

Meta.... privoščiš si lahko kadar hočeš.... če hočeš.... user posted image Jaz gledam, da se več ali manj prehranjujem kot prej, ki če ne... ajutoooooooooo.... user posted image user posted image user posted image

sporoča....Hay danes sem pršla iz šok sobe,domov ne vem gdaj grem-enkrat drug teden.Jaka je priden,je pa rojen točno na možev rojstnidan...

Ma krasnouser posted image .... samo zakaj pa šok soba? user posted image

clock-img

20.08.2008, 21:58

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Jaz pa imam jutri pregled........ si ga zaslužim po šestih tednihuser posted image Ma komaj čakava in se veseliva, da spet vidiva najino bitjece.... najbolj me zanima, koliko je težka.... ma ful se bojim, da bi bla prevelika, ki sama sem bla ful težka ob rojstvu.... Jst ne zastopim, kako lahko otrok rata tku velik.... user posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 21:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz sem tud za user posted image slišala ja,da je bila do danes v šok sobi.Pa ne vem zakaj.Pa v čem je sploh fora teh sob??
Pa celo z malečkim ni bila skupajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

20.08.2008, 22:01

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Jaz sem tud za slišala ja,da je bila do danes v šok sobi.Pa ne vem zakaj.Pa v čem je sploh fora teh sob??
Pa celo z malečkim ni bila skupaj

...men tud to ni jasno zakaj pol vsaj otroka nima pri sebiuser posted image ....

clock-img

20.08.2008, 22:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

madona.Pijem čaj iz dveh šalčk.V eni je sweet dreams,v drugi pa malinovi listiuser posted image
Zdaj pa še grem na masažo tam spodajuser posted image
Utrujena,pa zaspana sem ko user posted image ,pa ne upam it,ker vem da bo ista pesmica ko včerajuser posted image

clock-img

20.08.2008, 22:04

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Pijem čaj iz dveh šalčk.V eni je sweet dreams,v drugi pa malinovi listi

Jst sem si ga pa pozabla skuhat danes...... eh pa jutri...

clock-img

20.08.2008, 22:08

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

meni je prejšnji teden nekje do 65 zaznalo popadke.Danes pa mogoče največ 50.Ma nihajo nonstop

kok pa morjo bit, da se začejo popadki?? a res 127???user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ne vem kakšen ctg imajo pri vas, ampak tle je skala do max 100, pol pa ne vem kako je to. Mogoče ve katera, ki je že kdaj rodila

clock-img

20.08.2008, 22:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz tud mislim,da naj bi bilo do 100 max.

clock-img

20.08.2008, 22:11

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

Evo, hot dog je bil odličen, meni pa , ker ne maram hrenovk - sploh.

to pa res ne razumemuser posted image zakaj pa si ga pol papala?? jest sem pa dve slastni hruški pa naktarinco. zdej bom pa še enouser posted image

clock-img

20.08.2008, 22:13

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

fuzbal gledat???

na TV3 gledam en film, eddy murfy igra (ne vem kako se že napišeuser posted image ). mislm sej sem ga že enkrat gledala, sam neki morm počet, da bom lažje mojga lubija dočakala.

clock-img

20.08.2008, 22:14

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

Evo, hot dog je bil odličen, meni pa , ker ne maram hrenovk - sploh.

to pa res ne razumemuser posted image zakaj pa si ga pol papala?? jest sem pa dve slastni hruški pa naktarinco. zdej bom pa še enouser posted image

Ker se mi je skoz pred očmi prikazoval, pol pa ni šlo drugače. Ko bo dete zunaj, ne bo več sanjanja o hrenovkah user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.08.2008, 22:14

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

Moj se tud zdej včasih kar po trebuhu boža - ima občutek, da tudi on nosi

moj ga pa tko napihne in nardi tako nosečniško pozo, pa se poboža. tko da pokaže da sočustvuje z mano (po domač povedan se norca z meneuser posted image user posted image user posted image )...

clock-img

20.08.2008, 22:15

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

fuzbal gledat???

na TV3 gledam en film, eddy murfy igra (ne vem kako se že napišeuser posted image ). mislm sej sem ga že enkrat gledala, sam neki morm počet, da bom lažje mojga lubija dočakala.

jest tud to mal vmes pogledam, pa sem ga drgač tud že vidla

clock-img

20.08.2008, 22:16

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

Sva hotela danes pridit po robo, pa si sploh ne upam tko daleč peljat

če boš tolk pogumna da boš šla do Lj, se morš še pri meni na kvici ustavituser posted image

clock-img

20.08.2008, 22:17

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

Jaka je priden,je pa rojen točno na možev rojstnidan...

bravo za tak lep datumuser posted image user posted image user posted image user posted image pa me veseli da ste vsi OK!!!

clock-img

20.08.2008, 22:18

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

.o kok se lepo menite o picah in hot-d. jaz sem pa zdej glede tega tolk prekrajšana .....ta aparat za merjenje sladkorja sprot pokaže več če sam mal krompirja ali riža več pojem kot so mi pa rekli....no bomo to zdržal sam da bo vse ok.

gloria ne skrbi, še malo pa boš lahko tudi ti jedla spet vse kar ti bo srce in želodček poželeluser posted image user posted image

clock-img

20.08.2008, 22:18

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Sva hotela danes pridit po robo, pa si sploh ne upam tko daleč peljat

če boš tolk pogumna da boš šla do Lj, se morš še pri meni na kvici ustavituser posted image

po moje bi že na poti v lj začela rojevat user posted image , se bi samo pri tebi lahko za hipec ustavila in do lj še prišla ne bi

clock-img

20.08.2008, 22:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lana luna,kako to,da pa ti samevaš?user posted image

clock-img

clock-img

gloria

pencil-img

4900

jupi.pepsi in čarli user posted image user posted image user posted image ...če ste septemberke se pridružiteuser posted image

clock-img

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Zakaj je bla pa v šok sobi

....nevem zakaj sem ji poslala nazaj sms pa mi ni odgovorila za to....sam da je imela popadke na 2 minuti ko so ji nardil CR....

punce šok soba je pomojem mišljeno soba za intenzivno nego ker vem da si po vsakem CR 3 dni v intenzivni, potem te pa preseljo v navadno sobo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem