cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: September 2008, 3. del

clock-img

30.07.2008, 20:46

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Drugače pa Lara Croft jst mam živčne noge vsak večer za znort.Pa sem zadnjič omelia svoji G,pa je rekla,da kaj takega prvič sliši.

Bark.... sem mislila, da sem edina in malo ušlatana že... user posted image user posted image Brcam ko konj.....

Malo se boga naredi

Bubi..... user posted image user posted image user posted image To pa pri meni ne gre....

Lara Croft v lekarni res imajo te posodice. Ampak kot ti je rekla Bubi verjetno niso ravno tak ful poceni, po moje ena ravno toliko pride kot poln duschbad iz DM-a tisti tamali, ali šampon, vprašanje je samo, če uporabljaš tisto priročno kozmetiko iz DM-a. A lahko vprašam kakšno kozmetiko prodajaš?

PF... res brez veze, da za embalažo tok zapravljam, ja... Oriflame imam..... Mah, si bom pustila v vsaki flaški samo po malo pa rešen problem... user posted image

...mislila sem da ga poslikaš al pa poskeniraš, da lahko malo vadimo doma.....

Gold fish.... Ko nafilam fotoapaat... user posted image

Nam ga pa pralni stroj neki sračka... pa glih zdej, ko bo ful za prat...... ma če bo treba novega, bomo tudi mi kupli s sušilcem...

A to ful elektrike porabi? Kok časa pa suši?

clock-img

30.07.2008, 21:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

oila babikeuser posted image .
Hvala za tolažbo.Ma saj razumem,nosečnost verjetno na moje hormone vpliva,pa še to spanje.tak da pol še vse poslabša.Ker se res nenehno kregam.Po moje bo se treba pogovorit,pa en drugega razumet,da bo funkcioniralo.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.07.2008, 21:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

sem imela pregled v lj.

user posted image user posted image user posted image user posted image .......za uspešen pregled...........user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2008, 21:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Pa danes sem bila že prav jezna ponoči.
Kak sem se vlegla,je user posted image začel tako vzganjat.res,nenormalno brcat,pa to kolcanje.Pa kako ve čutite,da se je otrok obrnil z glavo navzdol?
Meni nonstop brca največ ob strani tam nad ledvicami.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.07.2008, 21:09

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Nam ga pa pralni stroj neki sračka... pa glih zdej, ko bo ful za prat...... ma če bo treba novega, bomo tudi mi kupli s sušilcem...

nama je stari pralni stroj (imel je le 3 leta user posted image user posted image user posted image user posted image ) crknil ene 2 meseca nazaj. in kot zakleto, se je pokvaril tako zelo, da se ga ni splačalo popravljati. kupila sva novega, potem je pa začel še sušilec nagajati. bo treba majstra poklicat. jaz osebno sem za pralni stroj posebej, sušilec posebej. na srečo imam tudi plac za oba. če pa placa ni, je pa res mal težje........

clock-img

30.07.2008, 21:12

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Kak sem se vlegla,je začel tako vzganjat.res,nenormalno brcat,pa to kolcanje.Pa kako ve čutite,da se je otrok obrnil z glavo navzdol?

Naša se  sicer ponoči in tudi čez dan, če hočem počivat, umiri.... ampak včasih se pa zgodi, da se tudi ne.... potem jo zečnem božat in si prow predstavljam, da jo držim v naročju.... prow se sfuram v tisti filing.... in jo mal crtam.... ej, takoj se umiri.... najprej sem mislila,da je slučajno, ampak pol sem vidla, da vedno pomaga.... user posted image

Mislim, da se je obrnila zato, ker čutim pritiske čisto drugače.... zdej je zgoraj bolj močno....verjetno nogice..... V resnici pa ne vem...

clock-img

30.07.2008, 21:14

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

sušilec posebej na srečo imam tudi plac za oba. če pa placa ni, je pa res mal težje........

O ne.... dveh pa ne bom imela... rajš cunje na balkonu sušim, ku do zdej....

clock-img

30.07.2008, 21:14

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Grem smolvile gledat..... sem že s sedmo sezono začela..... user posted image

clock-img

30.07.2008, 21:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Mislim, da se je obrnila zato, ker čutim pritiske čisto drugače.... zdej je zgoraj bolj močno....verjetno nogice..... V resnici pa ne vem...

verjetno je to to...............ker naš user posted image  je tudi že obrnjen, že nekaj časa, in sedaj čutim ful brce zgoraj, pod prsmi...............včeraj sem prav čutila nogico, pa ko sem prijela z roko...............malo hecen, ampak lep občutek.............user posted image user posted image .........ena stran bušija vsa trda in kr štrli ven.............user posted image

clock-img

30.07.2008, 21:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

babe,jaz pa vedno bolj študiram varjanto kjer je pralni in sušilni stroj skupaj (v enem).Kak pa to kaj deluje.Imam sicer malo prostora v kopalnici,tak da samo to pride v poštev.

clock-img

30.07.2008, 21:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

lara, sej majo tudi stroj+sušilec. jaz sem samo svoje mnenje povedala. verjetno je pa tud fajn oboje skupi, sploh če ni placa.

clock-img

30.07.2008, 21:18

clock-img

ključek

pencil-img

9047

babe,jaz pa vedno bolj študiram varjanto kjer je pralni in sušilni stroj skupaj (v enem).Kak pa to kaj deluje.

moja mami ga ima. in pravi, da je ok. najbolj da mal po netu prebrskaš ali pa greš v trgovino, pa ti bojo razložili pluse in minuse.

clock-img

30.07.2008, 21:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ne vem,jaz imam feeling,ko da salte not delauser posted image
malo tu,malo tam.
Kak je kaj s temi vražami,če otrok dost brca??Je res pol bolj živahen??

clock-img

30.07.2008, 21:19

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Grem smolvile gledat..... sem že s sedmo sezono začela.....

kdo ti je boljši-clark ali lex???user posted image

clock-img

30.07.2008, 21:20

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Kak je kaj s temi vražami,če otrok dost brca??Je res pol bolj živahen??

če je to res, bo naš user posted image  samo jedel in spal po 3-4 ure.......................user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ker naša Aneja je proti temu zlo malo brcala.pa je res bolj med mirnimi.user posted image

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

grem pod tuš, upam, da bo potem še katera tukaj....................user posted image

clock-img

30.07.2008, 21:21

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz bom potem tukaj,grem gor okna spozapret,pa postlo pripravituser posted image

clock-img

30.07.2008, 21:25

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

lara, sej majo tudi stroj+sušilec. jaz sem samo svoje mnenje povedala. verjetno je pa tud fajn oboje skupi, sploh če ni placa.

user posted image user posted image Ja, ja, sej sem razumela, kaj hočeš povedat... bi tudi verjela, da je to boljše... ma..... gužva, gužva.... user posted image user posted image

kdo ti je boljši-clark ali lex???

Lexa ne maram..... brrr.... hinavec.... ok, vloga pač.... user posted image

Klark mi je bolj... pa ful dobro igra.... ne morem verjet kako lahko v trenutku spremeni izraz v očeh....

clock-img

30.07.2008, 21:42

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Klark mi je bolj... pa ful dobro igra.... ne morem verjet kako lahko v trenutku spremeni izraz v očeh....

clark...............meni je on tudi.........njami........................user posted image ...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2008, 21:51

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Samo danes je res čuden dan....

ja res je bil.................jaz sem mislila, da sem jaz malo čudna, ker sem kr neki ležala, slabo sem se počutila..............user posted image

clock-img

30.07.2008, 21:59

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz se pa zdle pokam z bonbončki - kislice oz.špagetki.............user posted image .......njami, kok so dobri.............

clock-img

30.07.2008, 22:08

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image hvala....eno vprašanje....danes sem dobila odločbo za porodniško....tisti znesek ko je napisan je bruto a neuser posted image ....od tega zneska ti dajo pol neto izplačilo.....

.... tisto je bruto ja......

clock-img

30.07.2008, 22:10

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image ................se boš vsaj ti z mano pogovarjala????????? user posted image user posted image

clock-img

30.07.2008, 22:11

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz osebno sem za pralni stroj posebej, sušilec posebej. na srečo imam tudi plac za oba.

....  mi tud imamo ločena stroja....pa na srečo imamo stroje v hiši spodaj v pralnici...... tako da v skrajni sili ponucam mamin pralni oz. sušilni stroj...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem