IZVIRNO SPOROČILO: lana luna
u glavnm sm vidla da ste se pogovarjale o sušilnih strojih. pa mam še jest eno vprašanje o stanovanski opremi. zanima me vaše mnenje o indukcijskih šporgetih (al ja al ne?) in o tem al nej mam banjo al tuš v kolpalnici. kaj mislite?
Mi smo se 2 leti nazaj selili in novo kuhinjo nabavljali, pa se nisem odločila za indukcijsko ploščo. Me ni prepričala. Predvsem moraš vedet, da je potem treba pri vsakem piskru pazit, če bo potegnil ali ne. Meni se zdi steklokeramika čisto OK, tudi zelo hitra. Pa indukcijska je tudi vroča, ko lonec odmakneš (to bi naj bila prednost), ker se od piskra zagreje.
Morda je še najbolj odločilna cena - indukcijske so (bile, zdaj ne vem

) dražje, tudi ustrezna posoda je dražja. Imaš pa kombinacijo, 2 indukcijski + 2 navadni recimo.
Kopalnica - tukaj pa bo ful mnenj. Malo je odvisno od navad. Pa seveda od možnosti - velikost prostora. Moja izkušnja: tisto malo 1ss, o katerem sem pisala, smo renovirali ob nakupu. Not je bila manjša banja, pa smo jo ven vrgli in naredili tuš. Ampak smo dali poglobljeno kad, tako:
Ti povem, da je bila super, ker sem se imela možnost vsest in si recimo uredit noge, pa včasih mi je pasal dooooooolg vroč tuš (sede seveda

), pa lase sem si lahko prala, ker ni vse špricalo po meni,.... konec koncev bi se tudi otrok lahko malo not namakal, ampak smo se prej odselili.
V tem stanovanju imamo banjo, pa se midva večinoma tuširava. Sva pač dala stekleno steno po enem delu, da ne šprica vse okoli. Za otroka pa je banja boljša rešitev.