IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ
Pa je bil ful težak porod tako težkega otroka?
Je kr blo, ja.... pa še prerezat me niso utegnili in se je raztrgal presredek..
Aha, pa še tole: DOPUST Z DOJENČKOM.
Mi bomo šli v novembru na Karibe.... me čist malo briga, če bo zbujala sosede..... tudi tle v bloku se vse čuje.... Sploh pa, če mene lahko zbujajo, ko folk prirogovili v hotel ponoči ali igrajo karte celo noč.... ma glih me briga....
Če bo pa zbolela, zdravniki so povsod.... ma nisem pa tip, ki bi se apriori obremenjevala s "čeji"....
Plenice.....imam nekaj štorkljic v primeru vnete ritke.... drugače pa si ne bom delala dela s pralnimi plenicami.... sem preveč na komot...
Kje ste si nabavile modrce za dojenje?
Sem naročila pri Neckermannu dva....bom pa vidla, če bom sploh katerega obdržala... bom vidla, če mi bojo sploh všeč in prav.... Nisem še dobila paketa... Naročila sem pa tako velikost, kot nosim zdej...
Sem si končno nabavila čaj iz malinovih listov.... Pa na horsburger sem šla v Ljubljani...
Ja, pa da ne pozabim..... pomivalni stroj je danes usposobljen.... yihaaaaaaa... sem tudi nabavla sol, gel in neki za izpiranje... pa osvežilec.... bi dala kr prat, ma ni še čisto poln...

Čeprav lonec kr veliko prostora zavzame..... pa cedilo tudi... Ja pa tudi ne vem, če je tista pipca za vodo odprta, al ne.... kaku tu vem?
Joj, posode mi ni treba več prat na roke.....

ne morem verjet, no.....