writing-img

RE: tikanje v trgovini

clock-img

25.07.2008, 11:13

clock-img

Anonimen

Stvar pricakovanj.

Ko gre na kavo, se vecinoma tikam. "A imas en sladkor viska"? V bistvu jaz zacnem in vecinoma so studentje ali mlajse osebe. Gospe v prvem stuku vedno vikam, ker so pac starejse.

Za trgovino ne vem.

Mi gre pa na zivce, ce me kaksen starejsi moski tika, kar tako. Potem striktno tikam nazaj.

clock-img

25.07.2008, 11:55

clock-img

Anonimen

Mi gre pa na zivce, ce me kaksen starejsi moski tika, kar tako. Potem striktno tikam nazaj.

Jaz pa takrat ravno zanalašč vikam. user posted image  Še poudarim tisti boste.user posted image
Aja, drugače pa baje zgledam kot punčka user posted image  Jaz sem pa že hotla zbrisat letnico v mojem nicku, češ, da sem prestara.user posted image

clock-img

25.07.2008, 12:02

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Samo še nekaj moram dodat... da ne bo pomote... da ne bo kdo mislil, da sem jaz fina. OK. Če me tika starejša oseba... ni problema... vzamem tkoj. Ma ko me tikajo take frkljice, ki so direkt iz šole... ala 18 let... se mi pa zdi kr mal... hmmmm.... še posebej, če so zraven še mal osorne... user posted image

Ja, mene tudi to moti.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

25.07.2008, 12:07

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Mene pa moti, ko me kakšna najstniška natakarica (mogoče 5 let mlajša od mene) vika, pol ponavadi kar preidem na tikanje.

Drugač pa ponavadi vse, ki jih ne poznam vikam, sploh starejše, ker pač so nas tako naučili.

Se mi pa dopade da v nekaterih jezikih ni vikanja, spoštovanje lahko še vedno na drugačen način pokažeš, kot samo z vikanjem.

Mam rajši, da me tikajo in so prijazni, kot pa da me vikajo, kao iz spoštovanja in vljudnosti in neprijazni.

mojeustvarjanje

clock-img

25.07.2008, 13:01

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Sem striktno za vikanje (dobro, razen v posebnih primerih), ampak moj mož pa vedno vztrajno vse prodajalce in natakarje tika. Najrajši bi mu nos raztolkla, ne vem, kako je lahko tak...

Jaz vedno vikam, moj pa isto skoz tika. Meni grejo kar lasje pokonci, ampak on ne more iz svoje kože:

Prodajac: "Katero številko čevljev pa vam prinesem?"
Mož:  Kar 45 prinesi user posted image  
če so čevlji ok....
Mož: Kar računaj prosim! user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

clock-img

25.07.2008, 22:34

clock-img

Taši*

pencil-img

173

Kako smo si različni. Jaz pa sovražim vikanje. Izjemoma vikam in izjemoma mi ne dvigne dekl, če mene nekdo vika. Meni vikanje ni izraz spoštovanja oz. prijaznosti ali tikanje izraz nespoštovanja oz. neprijaznosti. Ob vikanju kar ošpice dobim.

clock-img

25.07.2008, 22:42

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Sem pogruntala v katerih trgovinah me tikanje me ne moti:
- s potapljaško opremo
- kolesarskih
- z opremo za karate

itak se vsi ti tikajo med sabo neglede na leta.

clock-img

25.07.2008, 22:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem