writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke

clock-img

07.10.2008, 21:39

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

moje novembrčice so že vse odišle spat, tak da nemrem več nigi drugam nič težiti ko samo tu
sicer pa še počakam 100. stran, pa tudi jaz pobegnem dol z rač, sem že pred uro pa pol napisala, da se grem tuširat, bo res moj prej s službe doma, te bo pa gužva v kopalniciuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

07.10.2008, 21:39

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Na 100. strani nas čaka presenečenje! Katera ga bo dobila?

clock-img

07.10.2008, 21:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

pa kaj je to res???

BRAVO ZA 100. STRAN!!!!in spet sem jo jaz začela

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ja, naš je tudi rad lulal po previjalniuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Spet Petra!user posted image user posted image user posted image

Mi smo se na septembrkah vedno hecale, da je tam kremšnita ko nam je vsem sladko pasalo.

In petra je bla kremšnita?

Zdaj pa res grem!

clock-img

07.10.2008, 21:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.10.2008, 21:42

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

evo, čvekice, pa nam je uspelo. zaj pa hitro v ležeče položaje, noč je lahko zelo zelo kratka- še posebno za tiste, ki ziher četrt noči preživimo na wc-ju. vjutro je treba vstat pa se odpravit k G na CTG.
tak da držte pesti, da je vse ok, javim pa se vam verjetno jutri proti večeru. lepe sanje in mirno noč vam želim

NOČKO

clock-img

07.10.2008, 21:43

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Samo po previjalni ada?

ah, kaj vse smo  že polulaliuser posted image

no, pa lahko noč morrak

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

07.10.2008, 21:43

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

JOJ, DA BI LE BLA KREMŠNITA!!! HVALA TI, META, DA SI MI LUŠTE NAREDLA. ZAJ NEM MOGLA SPATI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NOČKO VSEM user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2008, 21:46

clock-img

ada2

pencil-img

7402

noč je lahko zelo zelo kratka- še posebno za tiste, ki ziher četrt noči preživimo na wc-ju. vjutro je treba vstat pa se odpravit k G na CTG.

no, jaz ponoči sicer ne hodim na wc, ampak zadnje čase zelo slabo spim, zjutraj je pa treba vstat pa iti dinarčke služituser posted image

glede dolžine strani pa: stran je dolga 25 postov, ne glede na to kako dolgi souser posted image

meta user posted image za novo user posted image zdaj pa le veselo naprej do pete zvezdice pri 2000 objavah

user posted image jaz pa več ne morem nobene pridelat, imam maksimumuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

07.10.2008, 21:50

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ja nič no, te pa gremo spatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.10.2008, 08:26

clock-img

Anonimen

dobro jutro!

saj ne morem verjet kake čveke ste ble včerajuser posted image user posted image user posted image . in smo že na 100strani.
evo najprej kavica za vseuser posted image , sedaj pa grem sploh prebrat kaj ste pisale-mislim da mam za dobre pol ure branjauser posted image

clock-img

08.10.2008, 08:47

clock-img

Anonimen

no pa mi je uspelouser posted image
ste pa res prave čveke.
no petra tebi je včeraj meta naredla lušte z kremšnito, meni pa sedaj ko sem prebralauser posted image aja pa brez skrbi ne bom te zatožila, sem pa čist enakega mnenja, da je po moje zelo želostna, zaradi tega kar se je zgodilo, ker koliko vem sta tudi onidva govorila o družini.user posted image

clock-img

08.10.2008, 08:50

clock-img

Anonimen

aja meta ko boste tu pa javi, da vidimo Lovrota, jaz sem tak vedno doma, tak da me je težko zgrešituser posted image

nič se pišemo-pa upam, da ko pridem popoldan na rač, da ne bo spet 5novih strani, ker je res dosti za bratuser posted image
gremo pa danes na pohod z vrtcem,ob15.oo potem si bomo pa pekli basikeuser posted image

clock-img

08.10.2008, 08:51

clock-img

Anonimen

kaj tatly, bereš?user posted image vidim , da si prisotna

clock-img

08.10.2008, 08:55

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dobro jutro!
petra vse čestitke da si začela slavnostno 100. stran.user posted image user posted image user posted image  upam, da je bla kremšnita dobrauser posted image user posted image user posted image
Sam ste pa res ble prave čveke včeraj, res pohvalno! Js se vam nisn mogla kaj ekstra pridružit, sva s taščo malo po hiši pospravljali, pa pekli pecivo...dans ma namreč rojstni dan...spet bo plna hiša obiskov pa spet bomo jedli in piliuser posted image user posted image  user posted image

clock-img

08.10.2008, 08:58

clock-img

Anonimen

trezika se lahko kar sama povabimuser posted image bi mi kar pasala kakšnauser posted image ali bilo kako pecivo, njamiii. no in potem se čudim zakaj morem hujšatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.10.2008, 11:16

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

Lep pozdravcek vsem
Uh madonca ste se potem dosti napisale,zaj sem dobrih 15 min citala...ja pa seveda mezmes za stello glasovala....bravooo meta za zvezdico,petra tebi pa za zaceto 100 stran...
me zanima kaj so rekli petri na ctg pa pri g...mah da je vse ok tak ko mora biti...
trezika te pa se zmenmo tak,pridem jaz na roj dan danes,vi pa k meni v soboto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

clock-img

08.10.2008, 11:20

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

kdaj pa te 3 zvezdico dobis? ker jaz zaj komaj vidim da mam ze dve user posted image user posted image
glede na to da sem pozno zacela pisat z vami mi je kar hitro gratalo 2 dobiti user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.10.2008, 11:51

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa mam tudi jaz tiker ...madonca enostavno ga je naret samo malo mores pogledati user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.10.2008, 11:51

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

ohhhoooo pa tudi jaz ze sama s sabo pisem...user posted image user posted image  za mene

clock-img

08.10.2008, 12:00

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

popravljeno user posted image  ...ta mi je lepsi zdaj....user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.10.2008, 12:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem