writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke

clock-img

11.09.2008, 15:37

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pa še novo stran odprem, ko imam glih priložnostuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

11.09.2008, 16:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.09.2008, 16:57

clock-img

trezika

pencil-img

3981

AloAlo!
Js sn bla dans spet v mb...pa jutr zjutraj še grem, pol pa mam vikend frajuser posted image user posted image  Upam, da bom to čimprej rešla, ker mi ni več za tam sedet. Zdaj pa ne vem kaj naj...verjetno grem malo počivatuser posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 07:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.09.2008, 08:25

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

jaz sem dan začela kar slabo.user posted image Anej bo zgleda bolan, je siten in celo noč nismo nič spali, vročine še nima ampak samo čakam, da me pokličejo iz vrtca da naj pridem po njega.
pa še moj me je že za zajtrk spravil v slabo voljouser posted image .

samo hb da je petek.user posted image bo ju3 boljše

clock-img

12.09.2008, 09:50

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Meta, kaj danes gremo?

user posted image

Ja, za začetek h ginekologu. Drugače pa nič kaj ne kaže. Ponoči me je nekaj zvijalo, zdaj pa je spet vse mirno.

clock-img

12.09.2008, 10:24

clock-img

Anonimen

meta jaz sem mislila, da boš že včeraj rodilauser posted image .

joj sem sitna danesuser posted image , me j..user posted image diploma, sem v dveh urah napisala -NIČ- ,  ker samo iščem pa imam milijon knjig pa je še to premalo.

clock-img

12.09.2008, 13:33

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Deja saj boš padla v ritem. Meni je najbolj pomagalo, da sem si najprej brez knjig zamislila okvir-kako naj bi D zgledala, potem sem si napisala glavne naslove oz. poglavja in podnaslove, potem sem pa vsako knjigo pregledala in sproti napisala tja oz. pod tisti naslov kamor se mi je zdelo da paše. Če je blo treba sem pa še kakšen podnaslov dodala. Pa ne pozabi pri vsaki stvari, ki jo napišeš sproti dopisati vira in ga napisati na seznam literature, ker se potem ne boš več spomnila, kje si kaj našla. Srečno!

No jaz še nisem rodila in očitno še en cajt ne bom, ker G pravi, da se še nič ne dogaja. Zdaj se nalivam z malinovim čajem, ki baje mehča maternični vrat pa da vidimo če bo kaj pomagalo.

In pol še vsi klici, če sem že rodila!user posted image  Pa saj bom sporočila za vraga! Kot, da nisem že dovolj tečna...

clock-img

12.09.2008, 13:42

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Meta srečno!

jaz pa spravljam stvari iz omar, ki jih bomo zavrgli naslednji teden, ko bodo kosovni odpadkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kolko e to ene robe.....že cel dan zlagam in prelagam, pa se mi zdi, da še nikamor nisem prišlauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.09.2008, 17:24

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Meta srečno!

Hvala!

Kje se pa Petra danes skriva?

clock-img

13.09.2008, 07:45

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

kako kislo vreme! sem včeraj samomolila, da spet toča ne udari. no in hb ni je samo deževalo.
no imam eno novičko meta mi je okoli 1ure zjutraj poslala sms, da ji je odtekla voda in sedaj čakam naslednji sms da javi, da se že cartajo pa še nič.
evo meta user posted image user posted image user posted image za srečo!

clock-img

13.09.2008, 08:55

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

jutro!

meta držimo pesti, da lovrota že držiš v naročju!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

13.09.2008, 10:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.09.2008, 11:09

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

ČESTITKE META IN LOVRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  pa nisi dolgo čakala, tak ko tatly

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

13.09.2008, 11:30

clock-img

trezika

pencil-img

3981

kako je lepo tako veselo novičko slišat....
ČESTITKE ZA METO IN NOVOROJENČKA...user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, kako bi že js tut našega pikeca v rokah držala....user posted image

clock-img

13.09.2008, 11:33

clock-img

tatly

pencil-img

3949

user posted image
ČESTITAM METAuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

13.09.2008, 11:51

clock-img

Anonimen

morrak si me prehitelauser posted image
sem komaj sedaj prišla iz trgovine in sem vam mislila za meto sporočit.

clock-img

13.09.2008, 16:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.09.2008, 19:15

clock-img

Anonimen

Dober večer, čveke!
danes pa niste kaj zgovorne, a?
no saj jaz tudi do sedaj nisem prišla do računalnika, sem pucala, pa moški še nekaj zidajo in je kar pestro. ja anej je pa bolan in sma cel dan notri pa itak se mi zdi danes strašno mrzlo, da me niti ni vun vleklo. user posted image

nič uživajte še vas pridem pred spanjem kaj pogledat, če bo seveda katera goriuser posted image

clock-img

13.09.2008, 20:20

clock-img

Anonimen

nič vidim da vas ni pa grem spat. se pišemo kaj jutri!

lahko noč

clock-img

14.09.2008, 08:24

clock-img

Anonimen

Dobro jutro punce!

Kaj je sedaj zaključim dan in začnem- če ste se skregale z mano?user posted image user posted image
mam samogovoreuser posted image

clock-img

14.09.2008, 09:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.09.2008, 10:35

clock-img

tatly

pencil-img

3949

ja kje steeeeeeeeeeeeeeeee?????????nic prav vec ne cvekate kaj ce vem jaz majnkamuser posted image user posted image mi smo super spali,,,od 23-4,,,pa od 4-9,  zdaj pa se spi v najini vlki pojstli ji tam najbolj pase

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

14.09.2008, 11:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.09.2008, 12:08

clock-img

Anonimen

ja morak jaz vsako nedeljo okoli pol10  grem na kavico in si takrat privoščim tudi do eno urco čveka. user posted image
tatly mi smo tudi tako krasno spali do enega 7meseca potem pa fertik pa je zaj star že 16mesecev pa se še vedno prebuja ponočiuser posted image . je pa res da ko so krivi zobki tudi večkrat na noč, drugače pa samo enkrat. ampak vseeno ni to enako kot da spiš v eni rundi do jutra. nič grem probat aneja spat spravit, pa kosilo bo počasi. se pišemo kasneje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem