IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA
Saj pravim Cveta28 - ti le čimprej zaključi. Ko imaš otročka se kljub vsej ideji kako bo, zna stvar postaviti na glavo - dete je le na prvem mestu.... da je le zdravo - pa gre vse kot po maslu...
studij - jaz sem naredila 18 izpitov v letu in pol ob ornk zahtevni sluzbi. Pol pa sem zamenjala pozicijo in sem delala 12-16 ur na dan, ker sems e ucila in bila zraven noseca in nekako ni zneslo. Od vsega sranja v sluzbi sem bila tok zmozgana, da enostavno se nisem sestavila za une zadnje izpitne roke pred porodom. Pol je bilo pa ene pol leta pestro in ni bilo ne volje, energije za ucenje.. Jaz nisem za vecerno ucenje, sploh ker ponoci nismo spali, sem bila ob 20 taka koma, da sem se oci komaj drzala odprte.
In sem rekla, da bom zdaj sept popedenala par izpitov .. aha sluzba in predvsem slabosti - no go. Nimam kaj, status sem dzaj zgubila, tko da samo se placujem izpite

Pa ze tko zacolajo izreden studij ko norci in se mi zdi to fuuul zamal. Ampak bom ze nekako popedenala vse
Rekreacija - G na pregledu mi je rekla, da pulz nosecnice naj ne bi sel cez 120!!! halo, jaz sem imela v glavi 140 ... Pa je zenska ful strokovnjakinja.. Sem mal zacudena... Jaz bom sla na pilates za nosecnice + sprehodi zdaj da se mal k seb spravim pol pa orbitrek na izi.
detelja - cocacla in bobipacke

pa kupi v lekarni prolife (preveri se ce so zdruzljive z nosecnostjo - mislim, da ne bi smelo biti problemov, saj so to le probiotiki)
Malapikica - welcome!
urnebes .. jaz nimam pojma med razliko pilates vs pilates za nosecnice

Ampak un navaden ziher ni OK, ce je razlika med njima. Ja trebusnjaki do ziher ena od zadev.
No sem bila na pregledu

Najpomembneje - vse je OK

Dobila canesten in boraks zaradi izcedka, naredila pregled vaginalni, kri urin bp, pa se na UZ grem cez 2 tedna, da pogledamo mehke markerje zaradi kromosomske napake prve pikice.
AMPAK !!! usklajenost sester je pa AAAAAAAAAAAAAAAA setale so me gor in dol glede hemograma , da se mi je skoraj snelo. Niso se znale uskladit glede napotnic in vsega... Pol pa sestra od G prijavi, da naj grem na zavod za transfuzijo po rezultate za sifilis, ker jih ne najde. In me se setra tam andre, da saj najlazje je da nas posiljajo po duplikate ... Like that I have sth to do with it
No, doma so me pricakali rezultati NS + DHT

Riziko se je se ornk zmanjsal juhuhu T21 1:18.000, T 18: 1:211500, T13 1:30.000 - cist hudo, tko da je poplacalo vse zgoraj opisane sprehode in pregovarjanja

Juhuhu sem tok hepi