Čao babuške!
Evo, pregled pri G je za mano. Bebica raste, baje je celo za en teden večji kot bi moral biti (gotovo so se kaj zmotili pri datumu
). Hematom je kar nekam izginil, toda sedaj pa so se ji zdeli sumljivi ovoji, ki bi morali biti čisto pri maternici, pa so pri meni baje kot da malenkost "odlepljeni". Moj pravi, naj se ne sekiram in tudi sama verjamem, da bo vse ok.
Na fotkici se je videla glavica, pa rokico si je dal čez učko, kot bi ga motil UZ - je že po meni občutljiv,
. Moj možek je bil čisto raznežen, ko ga je videl na slikici. Čeprav sem do zdaj imela UZ za vstran metat, komaj čakam drug teden torka, ko imam Pušenjaka, da ga oba vidiva v živo in upam, da bo pokazal, kaj ima med nogami, da ga bova lahko začela klicati po imenu. Joj komaj čakam, da bo začel brcati.
Sex? Pri meni popolna prepoved, še orgazem ne pride v poštev, moj pa pravi, da bo abstiniral kar z mano in da bova to obdobje izkoristila za to, da se zbližava na drug način. Objemi, božanje in ljubčkanje brez seksa in orgazmov je kar zanimiva izkušnja, mislim da nama bo celo koristila.
Faks? Uf, bolje da ne odpiram te teme, ker bi morala diplomirati že pred 6 leti, pa sem še vedno s tremi seminarskimi in 3 izpiti. Imela sem neke plane, da bom sedaj med nosečnostjo, ko sem na bolniški, naredila vsaj seminarske in upam, da mi bo uspelo. Delam namreč še cca 3-4 ure na dan od doma, tako da se mi potem kar ne da več buljiti v računalnik.
Stanovanje? To bom pa sploh tiho. Cene povsod po Sloveniji so enostavno in milo rečeno nore!!!
Midva si v Lj in okolici ne moreva privoščiti, saj ne bi dobila tako velikega kredita ali pa bi morala narediti toliko kompromisov, da raje rečeva Ne, hvala. Iščeva pa zato na Štajerskem (sva oba originalno Štajerca), kjer so cene vsaj malo bolj človeške. Nekaj imava ravno te dni v loncu, morda pa se skuha kakšna ugodna in zanimiva juhica.
Se slišimo kaj med vikendom, če ne prej, pa se gotovo javim po NS, da povem, kako je bilo.
Žalojoče: Naj bo čim prej mimo in pride nov srček ...
Utrujene in bruhajoče: Saj bo minilo...
Aktivne: Ne pretiravat in ne pozabite na dušo...
Čao čao,
NenaLena