Dobro jutro, jaz sem pa danes poležavala, je moj dragi peljal hčero v vrtec, sedaj me pa čaka pospravljanje, zadnjič sem kopalnico spucala od vrha do tal, danes je na vrsti kuhinja. Je treba malo, ko je čas.
Anonimna, jaz sem bila prejšnji četrtek pri dr. strahovi in mi je dala samo 3 slikice.oz. imela je 4 pa je eno za sebe obdržala, za posnetek mi pa ni nič omenila, mogoče bi morala sama omenit, sam sem bila tako vesela in vse, da sem pozabila, lahka da ona res ne snema, ker drugače bi vrjetno sama omenila kaj, ali pa tudi ne, saj bos vprašala.
Drugače je pa fajna ta teta, men je the best, vse lepo razloži, si vzame čas, če te kaj zanima jo kar vpraši, jaz sem vprašala za spol, pa mi je povedala, ker se je videlo, pri vseh se vrjetno ne. Aja, pa mene je poslala na dht, pa ne vem zakaj, ker je rekla, da so razulatati odlični, samo omenila je da bo ta test pokazal se nekaj drugega in pa boljše razultate, sprasevala pa nič nisem, kar sla sem v 1 nadstropje plačala okli 30€ in dala kri. Te dni pričakujem razultate, čeprav se ne spoznam, mi bo kar moja gin. povedala kaj pomenijo.
Toliko o tem!
Danes pa ni sončeka, ah pa saj bo.
Zdej pa še mal k oktobrkam pokukam, da vidim če je moja prijatlca mbd že rodila.
Lepo se imejte!