Recept za pridne otroke,mogoče kaj v genih,drugače pa več jih je bolj so pridni,naučijo se deliti,čuvati en na drugega ..no saj se tudi skregajo med samo in to velikokrat,samo se hitro pomirijo in so zopet najboljši prijatelji,če enega ni skoz sprašujejo kdaj pride,kje je,če je kdo bolan tudi sami pomagajo in sploh starejši mi še iz šole včasih pošlje sms,kako je s tistim,če je bolan,res so včasih mali vragci,so pa zelo skrbni en do drugega.Res pa je,da se sama zelo veliko ukvarjam z njimi in se ves svoj čas z njimi,mož ima tak posel,da ne more,jaz pa lahko ni mi težko in to se ti obrestuje,sedaj bo še bolje,ker bom pustila službo.Imam pa vse enako rada,samo mogoče imaš z vsakim svoj odnos,ker so si tudi otroci različni,naprimer moj drugorojenec rabi vseskozi spodbudo tudi v šoli,če ne ni nič,prvi tega ni potreboval in tudi hčerka je ne,pa zato nimam nobenega bolj ali manj rada.Vedno mogoče ni kot v pravljici,samo če v nekaj veliko vložiš in si pridobiš zaupanje,se ti obrestuje za celo življenje,med nami ni skrivnosti,vse mi povedo pa čeprav včasih tudi kaj slabega,samo vse se da rešit z ljubeznijo prav vse.
Joj sem se razpisala,lp vsem.