sonček85 tudi jaz sem bila včeraj v službi, sem nesla bolniški list...ko sem bila na zadnjem gin. pregledu sve se neki z gin. menile glede dopusta in bolniške...rekla je, da je boljše, če bom do konca na bolniški potem pa sem vpr., če bi lahko mal z dopustom kombinirala pa je rekla, da zaradi nje lahko sam, če bodo v službi odobrili pa sem bila skoraj 99,9% prepričana, da bodo, ker so že parim sodelavkam...potem pa pridem včeraj v službo pa vpr. šefico, če bi šlo, ona bi mi kar odobrila nato pa sliši to direktor pa se razkuri, da če sem na bolniški sem naj na bolniški, da če mi zdaj dajo dopust pa grem potem spet na bolniško grem spet na njihov račun na bolniško, ker je vmes prekinjena bolniška se potem šteje spet od začetka pa si potem prvi mesec spet na račun delodajalca pa se je nekaj pizdil...pa sem rekla ok ni panike mi ga pa boste izplačali pa se mi je tako hinavsko v obraz zasmejal pa rekel, "ne, to gre samo v primeru, če je tako povečan obseg dela, da ne moreš izkoristit dopusta", čeprav se jaz to moram mal bolj pri drugih pozanimat, ker itak žene vodo na svoj mlin...pritiska sem imela 200/200
mislila pa sem si pazi pride ti vse domov + tega me je tako razpizdil saj pa ne bo šel denar iz njegovega žepa...pred službo me je moj dragi čakal pa sem mu povedala pa sem mu glih rekla ne da bi jaz slučajno šla za en dan iz principa delat tolk, da prekinen bolniško pa grem k gin. pa ji povem, da pač ne zmorem in da grem rajši na bolniško pa bom spet na račun delodajalca na bolniški....se mi zdi, da so pravi kreteni...aja veš kaj je meni gin. rekla, da če si ves čas na bolniški ti na koncu več ne more prekinit bolniške...zakaj pa je glih nisem razumela...verjetno zato, ker če si celo nosečnost na bolniški je na koncu še bolj logično, da si na bolniški in je še večja rizičnost itd...jaz ko se na službo spomnim mi gre kar na bruhanje...jan. mi itak poteče pogodba in me bodo itak v ta zadnjo brcnili...
želim vam lep večer, uživajte
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!