kataka21, tudi jaz včasih samo berem, ko se mi zdi da ne spadam ravno zraven, ko je kakšna debata o čem, včasih pa sama kaj napišem ali na kaj odgovorim in potem debata steče. Je pa res, da se včasih o čem govori in potem katera kaj vpraša vmes ali napiše pa se prejšnja tema pozabi. Drugače pa, ti se nam kar pridruži na čveku, ene se poznamo tu gor, ene pa ne, ampak je tako fajn včasih kaj pojamrati itd.
Naj še jaz povem, da jaz mojga nimam nič doma, noben dan. On dela oz. je zaposlen pri očetu, sam in je v bistvu sam svoj šefe, deloholik, da dol padeš, strojnik, avtorevoznik in tu se cele dneve dogaja. Ga ni nič doma, včasih preleti za 5 min. pa spet gre delat, drugače pa ga ni od 7h zjutri do 7h zvečer. Se je bilo težko privadit, je bilo že tudi nekaj joka zaradi tega, ampak jaz tu nič ne morem. Vsaj ko so prazniki in nedelja je doma. No, pa 10 dni ali pa 14, poleti, ko gremo na dopust. Sem imela, ko sva bila še sama včasih tega dovolj, ampak sem izbrala to kar pač je, ker drugače bi lahko šla stran od njega. Se pa navadiš vsega, čeprav včasih me še zgrabi in malo popizdim, ampak nič ne zaleže. No, pa vsaj takrat ko je doma se 100% posveti meni in hčerki in je vse pozabljeno
Lady, čestitke za