Jaz bi tudi bila doma na primorskem, tudi če je slabo vreme, pa vrjetno ni tako mrzlo.
Copka, ja bodiju za dojenčke se zelo veliko porabi, vem iz lastnih izkušenj, nikoli jih ni preveč. poglej kakšne bodije prodaja ta gospa, saj mislim da pri bodijih ni tako važno, itak jih peremo pa likamo na začetku. Je toliko ponudb za te bodije, recimo spar ima po 3 skupaj za 8€ in jaz jih že skoz tam kupujem, pa tudi v h&m, saj so tudi po trije pakirani za solidno ceno. Drugače sem pa zasledila tu pri nas v Celju v trgovini KIK, imajo veliko lepih stvari za novorojenčke in dojenčke po zelo solidni ceni. Jaz ima od svoje pikice veliko oblačil, ampak od pol leta dalje,ko sem vse sama kupila, od rojstva do pol leta pa bom morala kupit, ker sem vse kar sem imela dala naprej.
No, splača se pa tudi pogledat v trgovini C&A, so lepe stvari in poceni.
Imam izkušnje s temi trgovinami, saj sem res vse sama kupila, nekaj sem tudi dobila, pa se potem vrne, tvoje cotke so pa le tvoje in upam, če bo
, da jih bomo lahko uporablajali od aprila naprej, sem se razpisala, no toliko o tem.
Aja, pa kakšen bodi lahko kupiš, ali pa počakaj, sama se odloči, jaz sem za Laro, kupovala od 5 meseca nosečnosti naprej, če sem kaj takšnega zasledila.
Te premami in zakaj nebi kupil. No, drugače pa jaz nisem kaj preveč vraževerna.