Ojla, punce moje drage, jaz sem končno bolje, malo me še boli, vsaj diham lahko normalno in se gibam. Hvala bogu, ker je bilo te dni za ****, res vam polagam na srce, toplo se oblacite, šale za vrat itd. Jaz brez šala ne grem več nikamor. Nisem pa imela nobenih antibiotikov, samo dve noči sem vzela ketonal tableto, vem da ni zdravo, ampak sem morala. Upam, da ni kaj narobe z mojim otročkom, ampak ga čutim kako veselo brca in upam da mi ne bo treba vzeti več nobene tablete dokler sem noseča.
Ravnokar sem prišla domov, sem hčerkico peljala tudi danes k moji mamici, saj greva z mojim na en koncert. Moja mami pravi: privoščita si sedaj, pol bo veliko dela in manj prostega časa, pa še Lara bo stara 2.3 leta ko bom rodila, bo pestro. Res je zlata ta moja mama.
Junona, jaz imam vsake 2 dni ful krče v maternici, me zagrabi da se prestavit ne morem, samo je rekla gin. da je to normalno, zbadanje pa ne vem no, ali je to isto, naj te ne skrbi preveč, sicer pa imaš kamlu pregled, enkrat takrat kot jaz in sonček, tako da boš takrat videla, srčno pa upam, da je to zbadanje normalno. Za december velja, ane? Ti je sonček kaj omenila? Da te končno spoznam.
Grem še malo likat, sem sama, potem pa moj pride in grema najprej nekaj pojesti potem pa na koncert. Želim vam lepo soboto. Aja, jaz sem malo prej doživela sonček in sneg hkrati, ene 5 min. je tako fejst snežilo, hihi, pa sonček je sijal.