Zdravo punce.
KOmaj sem se prebila do foruma-zaradi gužve, ki jo imam v službi. Vidim, da naše Aprilčice 2009 razmišljate o nakupu opreme za novorojenčke. Jaz ravno še nisem tako daleč, prav tako nimam pojma, kaj vse bom morala kupiti in kaj bom dobila (od fanta sestra že ima dva mala otroka). Prav tako se ne spoznam na vozičke, kaj šele na kaj ostalo. Mislim, da bo to moj projekt zadnjih 3 mesecev, kajti nočem prehitevat dogotkov. Ko sem prebrala, da na žalost se je nekaterim našim Aprilčicam 2009 zgodba končala, in upam, da bo to samo na kratko, se mi srce trga in se skoraj zjočem
, tako zelo mi je hudo za vse tiste, ki se jim je ta neljubi dogodek pripetil. Potem pa še sama postanem črnogleda in samo razmišljam, da se lahko to pripeti tudi meni in potem računat kako daleč je še do 16t, ko bi se naj zmanjšala verjetnost za ss. Vem, da bi morala biti optimistična in vse, ampak vse me tako skrbi, da ne znam opisat. Edina svetla točka mi je ta moj prvi pregled pri G, ko bom vedala kako daleč sem. To, da moram čakam 1 mesec, da pridem do pregleda je ful prevelik. Sem že mislila iti na prvi pregled samoplačniško, vendar sem se premislila, kajti kar ti je v življenju namenjeno ti je, pa lahko kompliciraš ali pa ne.
No upam, da nisem preveč "zatežila" našim
in vsem želim vse dobro ter obilo veselja v pričakovanju naših
. Sedaj pa sem tudi jaz boljše volje
, sem morala malo pojamrati.