IZVIRNO SPOROČILO: detelja
malcekvita jaz pa danes nisem nič kuhala...mi nič ne diši...sem mal solate pojedla, kruha, nutele, ananasov kompot....danes sem nekam crknjena...dragi cel vikend dela...jaz pa že 3 t na bolniški pa še teden dni je imam potem pa bomo vidli kako bo...sam gibanje mi naj odobri pa je vse ok...včeraj zvečer sva šla z dragim malo na sprehod, sem mislila, da bo fajn sveže pol pa je bilo tako soparno...pa itak sem iz kondicije tako, da ko grem se počutim kot 200kg prašič hihi...ja, lahko mi pošlješ zavitek hihi
moj trebušček pa kar raste pa joškice tudi...čez čas bo verjetno še rita hihi...
včeraj mi je prijateljica prinesla nosečniške cunje, sem jih danes oprala in že komaj čakam, da grem kam da jih oblečem...a so vam oblačila katere ste nosile pred nosečnostjo še prav? jaz lahko oblečem še samo ene kavbojke pa še te mi grejo na živce ko sedim....
detelja, kakšne teževe imaš pa ti, da si na bolniški? sem najbrž spregledala, če si napisala

.
včeraj zvečer je bil samo čaj, brez zavitka, tako, da nisi nič zamudila

. danes ti pošljem ekspresno

.
ma ja, jst sem se v petek pri gin tako dobro počutila, da sem pozabila povedat za svoje glavobole, pa tisto zoprno špikanje v trebuhu, ki se mi pojavi, če kdaj naredim kakšen čuden gib, takrat težko hodim, ker je bolečina prisotna. sem pa prvič noseča, ZATO IZKUŠENE MAMICE LEPO, LEPO PROSIM, ČE MI LAHKO POVESTE, JE TO NORMALNO? to me res muči in imam slabo vest, ker nisem povedala za te težave, hodila bom v službo, ker sem pač rekla, da nimam težav. resnično me pa že dva dni razjeda, ker sem pozabila povedat za to. ne bi si oprostila, če bi šlo kaj narobe...