jaz sem marca šla pač po prvem pregledu, ko je gin. rekla, da je vse ok do dir.rekla, da mu moram pač nekaj povedat pa je rekel, da naj kar povem, pa sem povedala da sem noseča...takrat nas je bilo v službi 5 nosečk:))), čestital je...potem sem povedala v pisarni in seveda, čveke so takoj povedale vse na okoli...to je bilo v čet. se še čist spomnim...no v sob. se je pojavil rjav izcedek, v nedeljo čist malo, v pon. sem imela rd pa je bilo izcedka več sem klicala gin. pa je rekla, da naj zjutraj pridem potem pa, sem bila en dan na bolniški durgi pa že v bolnišnici...najhujše je bilo to, da je po ss treba blo it v službo in eni še niso vedeli kaj se je zgodilo potem pa vpr. kako sta kaj, sta v redu, vama je kaj slabo...
zdaj pa je bilo tako, da sem šla na wc in na vložku zagledam rjavo-krvav izcedek najprej nisem vedela kaj naj naredim..čas dopustov, premalo delavcev..sem hitro eni dobri sodelavki zaupala pa je rekla, da naj grem k gin. pa sem šla najprej povedat namestnici dir., je ful fajn ženska, posebej kar se tiče otrok itd. potem mi je rekla, da je treba pač dir.pa šefici tudi povedat...pa sem vsa zajokana povedala kaj je pa sta rekla, da se pač naj štemplam pa da naj grem...no včerajšnjo zgodbo pa sem itak povedala...
nekje sem prebrala, da če želiš, da je možno, da sporoči to izbran gin. delodajalcu...sam po drugi strani prej ali slej te bodo kaj vprašali...tako, da je boljše, da stopiš v pisarno poveš noseča sem, takrat imam rok pa čao...
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!