IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Oprosti, ampak meni pa to tako grozno zgleda, kot da bi imela otroka na povodcu.
Pa v bistvu jih itak ne rabi, ko bo dovolj zrel bo že sam hodil, prej pa itak ni dobro.
V tujini ( Austrija, Nemčija, Anglija...) je to nekaj povsem normalnega. Pri nas pa so ljudje še bolj hm-hm

.
Če ti otrok noče dari roke in je brez kančka strahu ter hiperaktiven je bolje da je na vajetih kot pa da ti ob sekundi nepozornosti ,ko morda ti pogledaš v voziček mlajšega otroka, ta starejši steče pred avto...
Aja saj res varnost ni pomembna, pomembno je kako izgleda a ne ?? ( tipično malomeščansko razmišljanje v smislu, kako izgleda in kaj bodo pa drugi rekli...)
No meni je pa varnost na prvem mestu in me nič ne briga kako izgleda in kaj so kdo misli.
Pa še to, ko enkrat shodi, kaj je bolje da hodi sam z rokicami prosto ob telesu ali da mu tisto rokico, za katero ga drži straš nateguje, razen če ta starš nima 150cm ali manj, ker potem bi pa še šlo...
Upam da se razume kaj sem hotela povedat...
In zaradi te prisilne drže rokoce v zrak in "nategnjene" so to tudi dali na tržišče.
Kasneje pa se je to začelo uporabljati tudi za varnost, kot v mojem primeru.