Dekleta, Katey in Higuys, nekako preveč osebno jemljete to stvar, kot bi se našle v tem svojem postu. Ne govorim o vas, ne poznam vaših zgodb temveč govorim o stvareh, ljudeh, ki jih poznam. Moja predstava o njih je lahko tudi zmotna, vendar sem prepričan, da človek, ki ga je tisti drugi pripravljen ponižat pred drugimi ljudmi, on pa vse to sprejme samo z mučnim nasmeškom na obrazu, ne more biti ravno pretirano srečen.
Ko govorim o "princeskah", ne govorim o vas. In ko govorim o predsodkih govorim o fantazijah večine mladeničev, vrstnikov s srednje šole, ki smo takšna dekleta, ki so btw. običajno bile zelo ljubkega videza, vedno postavljali na piedestal, po mojem mnenju ravno iz tega razloga, ker so nam, na žalost, bila tako hudo nedostopna in neulovljiva, da smo jim že skoraj pripisovali božanski značaj... In jasno, da s(m)o trpeli, sicer pa o nekih katastrofalnih posledicah na mojo psiho, ki mi jih vztrajno hočeta pripisati zaradi moje izkušnje, na mojo srečo (in vajino žalost) ne morem poročati.
Tako da...
Če sem vaju užalil, se vama niti opravičiti ne morem, ker poistovetenja s "princeskami" iz moje zgodbe ne morete pripisati meni, temveč so lahko le plod vaših asociacij.
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 29.7.2008 13:44:25 >