writing-img

RE: ugotavljanje spola po kitajski tabeli

clock-img

28.07.2008, 19:08

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

Lari fari

Kazal je na user posted image imam pa user posted image

enako pri nas

clock-img

29.07.2008, 12:22

clock-img

fify

pencil-img

27

KJE PA NAJDEM TO KITAJSKO TABELO?

Mene je dr. spravila v šok, ko mi je na zadnjem pregledu spremenila spol, ki je bil napovedan na nuhalni.

In sem čisto OUT, žalostna,user posted image ...user posted image

Prosim, za mnenje/izkušnje tistih, ki imete doma parček, deklico&dečka...kakšna kombinacija je to, kao gre, kao se ujemajo...mi smo si silno želeli še eno punčko.

clock-img

29.07.2008, 13:24

clock-img

sasa78

pencil-img

1009

IZVIRNO SPOROČILO: fify

KJE PA NAJDEM TO KITAJSKO TABELO?

Mene je dr. spravila v šok, ko mi je na zadnjem pregledu spremenila spol, ki je bil napovedan na nuhalni.

In sem čisto OUT, žalostna,user posted image ...user posted image

Prosim, za mnenje/izkušnje tistih, ki imete doma parček, deklico&dečka...kakšna kombinacija je to, kao gre, kao se ujemajo...mi smo si silno želeli še eno punčko.

user posted image user posted image   meni ni važno kaj je samo da je zdravo - halooooooooo!!!!!

Verjamem da ti je šok ampak to se ne da spremenit. Jaz si sedaj želim punčko (po 2 fantih) pa če bo še sedaj fant pa kaj - sprejela ga bom z VELIKIM VESELJEM, ker je ZAŽELJENO IN TEŽKO PRIČAKOVANO DETE!!!!!!!!!  KOMAJ ČAKAM SAM K JE JANUAR ŠE TAKO DALEČ

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

clock-img

29.07.2008, 13:29

clock-img

hijenca

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa

Kaj nimajo ginekologi ultrazvokov v teh časih pa 3D.....pa kje vi žviteuser posted image dobr da ni še kakih šlogarc zraven

No no. Meni je kitajska tabela nakazala user posted image , po UZ pa user posted image . In dobili smo user posted image . Tako da ni vse v tehniki. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

clock-img

29.07.2008, 14:18

clock-img

fify

pencil-img

27

ja, sasa78...hvala, anyway, vem da se ne da spremeniti, to je to...in da bom 'morala' sprejeti...res pa je, da nisem vajena fantkov, okili sebe imam ame punčke, in vsi pravijo, da je s fanti čisto drugače, da je to nekaj povsem drugega...pa mogoče, če do zadnjega ne bi slišala kaj bom, morda niti ne bi bila šokirana...tkole pa k mi je prvič dr. na NS samozavestno in brez oklevanja potrdila se si mislia, ja to je to...

clock-img

29.07.2008, 14:26

clock-img

Anonimen

Meni je obakrat po kitajski tabeli kazalo user posted image ,in imam dveuser posted image .user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 29.7.2008 14:28:34 >

clock-img

29.07.2008, 14:28

clock-img

fify

pencil-img

27

In? Kako si reagirala...a ni to šokantno?? Meni se potem zdi bolje, da sploh ne vprašaš...pa komu potem verjeti??? Če še na UZ ne morejo točno povedati, oz. da 2x drugače!!

clock-img

29.07.2008, 22:16

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Prvič je bila "napoved" pravilna in drugič napačna.

clock-img

30.07.2008, 02:59

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Na nuhalni je določanje spola po mnenju veliko ginekologov zgolj ugibanje, ker je user posted image  še premajhen in so se spolni organi šele začeli dobro oblikovat. Na morfologiji pa se to vidi že precej nedvoumno.

Drugače pa pri meni kitajska tabela drži.

clock-img

30.07.2008, 12:27

clock-img

sasa78

pencil-img

1009

IZVIRNO SPOROČILO: fify

ja, sasa78...hvala, anyway, vem da se ne da spremeniti, to je to...in da bom 'morala' sprejeti...res pa je, da nisem vajena fantkov, okili sebe imam ame punčke, in vsi pravijo, da je s fanti čisto drugače, da je to nekaj povsem drugega...pa mogoče, če do zadnjega ne bi slišala kaj bom, morda niti ne bi bila šokirana...tkole pa k mi je prvič dr. na NS samozavestno in brez oklevanja potrdila se si mislia, ja to je to...

jaz mam pa same fante - user posted image user posted image user posted image user posted image , nikjer nobene punce - mogoče si jo pa zato želim user posted image user posted image user posted image

po kitajski karti mi kaže user posted image , če bo pa še en fant pa nič zato. Moj pravi da bi bilo bolje še en fant, k drugače bom zapravila celo goro denarja na oblekcah - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (ma čist prav).

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

clock-img

30.07.2008, 13:57

clock-img

tejci01

pencil-img

629

ta tabela ni 100%, ker prijateljici je kazala user posted image , pričakujejo pa user posted image .

clock-img

30.07.2008, 14:46

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Prvi prvem je kazalo,da bo user posted image  in je bil res.Pri drugem,da bo user posted image  in je bil spet fant...pri tretjem kaže,da bo user posted image ,zaenkrat pravijo,da bo user posted image ..

clock-img

30.07.2008, 15:28

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

Obema s sestro ta kitajska tabela kaže da bova imeli user posted image ...a glej ga hudiča, obe bova imeli user posted image .
Toliko o tej tabeli user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem