writing-img

RE: Septembra pričakujemo ||

clock-img

09.09.2008, 20:49

clock-img

cuddy

pencil-img

187

Kaj pa krvni test?

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

clock-img

09.09.2008, 20:52

clock-img

dini

pencil-img

3108

Sm sam za ščitnico dala kri in je bla ok in ko sm bla pr G je rekla da je z mano tudi ok, sam da je ni user posted image zarad stresa in tablet ki sm jih jemala.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

09.09.2008, 20:54

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

O pokica šele sedaj sem videla,da si iz MS.Si morda kdaj v kratkem za kako dobro user posted image ?

LP Mojcauser posted image

Aaaaa, js sem pa videla da si ti naša prekmurka "murka" user posted image !

Ja, z veseljem! Se boma zmenle prek ZS? Se še pridruži katera "murka"? user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

09.09.2008, 20:56

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ok,te pa prekmurke dajmo se pofočkat za srečanje?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

09.09.2008, 20:59

clock-img

cuddy

pencil-img

187

Ja to se spomnim, da si pisala o ščitnici. Sam za nosečnost pa niso preverili hormona, a ne?
No sej boš videla. Najhujš je negotovost.user posted image

clock-img

09.09.2008, 21:04

clock-img

cuddy

pencil-img

187

Nič, punce.
Grem v posteljo s knjigo, ker mojega ni doma.user posted image
Sej zato pa lahk čvekam.user posted image

Se beremo jutri. Upam, da bodo dobri rezultati SL.
Nočko user posted image

clock-img

09.09.2008, 21:07

clock-img

bambinca

pencil-img

954

Sulfinija - nismo pozable nate, vsaj jst ne! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Urša fino, da se bo zdj to uredilo in boš potem brez težav user posted image   ne?
sopolulanke - žal mi je in držim pesti za dru mesec
Žabica kako kaže?

moje poslanstvo so moji otroci

clock-img

09.09.2008, 21:10

clock-img

žabica00

pencil-img

246

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Sulfinija - nismo pozable nate, vsaj jst ne! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Urša fino, da se bo zdj to uredilo in boš potem brez težav user posted image   ne?
sopolulanke - žal mi je in držim pesti za dru mesec
Žabica kako kaže?

za vse en velik user posted image user posted image user posted image user posted image , sulfinija, še vedno je majčkeno upanje, dini user posted image user posted image .

Bambinca - zaenkrat super, nič še ne kaže na user posted image . jutri zjutraj pa SL, kajne?! user posted image

clock-img

09.09.2008, 21:13

clock-img

bambinca

pencil-img

954

ja, sem šla prej v lekarno in si kupla check it test, pa bomo vidl zjutriuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2008, 21:15

clock-img

dini

pencil-img

3108

user posted image user posted image user posted image žabica tudi tebi user posted image  i n vsem ostalim user posted image user posted image user posted image
NE ODNEHAM,  NIKOLI!!!!!!!!!!!

clock-img

09.09.2008, 21:16

clock-img

ptejka

pencil-img

60

Hej - da se še jaz spet malo javim.

Dini = res mi je hudo zateuser posted image user posted image (jaaaa ti si bila moja sumljivka - pa ravno ti si toliko spraševala - ostajata še dve, vendar ena že napoveduje user posted image  tko da mi je še bolj hudo).

Vso srečo jutri pri SL!

Lahko nočko.

clock-img

09.09.2008, 21:17

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

jst se grem mal stisnt k svojmu dragemu, mogoče bova celo user posted image user posted image
user posted image ne bova delala, bova pa user posted image iz čistega užitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko, jutri zjutraj se pa čimprej javite polulanke in nalulajte čimveč pluskov. user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.09.2008, 21:20

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Evo punce dokončno user posted image  v vsej svoji veličini takole da v četrtek vzamem prvo tabletko klomifena.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

09.09.2008, 21:20

clock-img

bambinca

pencil-img

954

hvala Urši

clock-img

09.09.2008, 21:22

clock-img

dini

pencil-img

3108

A se je keri že kdaj nardilo da je lulala v lonček in da je dala palčko čez par minut noter in ji ni prav pokazalo?

clock-img

09.09.2008, 21:24

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Meni so enkrat lažno pozitivno kazali neki testi iz Avstrije.Nato sem šla do G tam dala vodo -,nato na UZ se ni nič videlo,nato kri in je bil hormon 00,testa pa oba pozitvna.

clock-img

09.09.2008, 21:25

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Sulfinijauser posted image

Jutrišnje polulanke, navijam za vas...naj vas bo čimveč, da bo čim bolj rozan seznam!!!! Dajmoooouser posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

09.09.2008, 21:28

clock-img

dini

pencil-img

3108

Pol sm mogoče zafurala, iskala sm navodila palčka je bla pa že iz ovitka in čez par minut sm šele pogledala.

clock-img

09.09.2008, 21:33

clock-img

dini

pencil-img

3108

Lažno pozitivno- da si mela sam eno črtico?

clock-img

09.09.2008, 21:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

evo punce moje, jst sm od G. nimam prav lepih novičk. mi je odkrila pregrado, tako da bom mogla it na operacijo user posted image
(histeroskopijo). dala mi je napotnico za dr. Tomaževiča. Je rekla, da so čakalne dobe kar dolge, tako da bom šla na samoplačniško, je za plačat 70 EUR, se mi ne zdi prevelik strošek. takoj jutri kličem, da dobim datum čimprej, ker dela samo dvakrat na mesec.
sem bla čisto šokirana, ko mi je G to povedala, nisem pričakovala tega. ampak zdaj vsaj vem, zakaj ne morem zanosit.
no, upam da ima anonimna user posted image kaj lepše novičke.
lahko me kar brišete iz seznamčka čakajočih in me date pod navijačice..

Jaz sem pa prišla G in naletim na prazno čakalnico. Očitno sem dobila napačno uro dva meseca nazaj, ko sem se naročala. user posted image user posted image  Al sem si pa narobe zapisala. user posted image Vglavnem G je delala dopoldne. user posted image  Jutri bom klicala, da vidim kje je zdaj nastala zmesnjava in mal zatezila, da hocem cimprej pridt na pregled.  M se nimam, vse me nekaj veze spodaj, zvija cez trebuh, tak da pricakujem, da se bo kmalu ulila. Pa kupila sem BC in še premišljujem al čem se pridružit jutrišnjim polulankam,ali ne.

glede tvoje pregrade.....Hvala bogu, da saj veš razlog za tvoje ne-zanositev. Poznam jih kar nekaj, ki so takoj po operaciji pregrade  zanosile. Upam, da bo to tudi tebi uspelo. user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image  

clock-img

09.09.2008, 21:40

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ste šle že pančkat?

clock-img

09.09.2008, 21:54

clock-img

dini

pencil-img

3108

Lahko noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , navijam nauser posted image user posted image user posted image  jutri čeprav delam zjutri.

clock-img

09.09.2008, 22:13

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Sulfinijauser posted image

Jutrišnje polulanke, navijam za vas...naj vas bo čimveč, da bo čim bolj rozan seznam!!!! Dajmoooouser posted image user posted image user posted image

Navijam za vas!!!user posted image user posted image

clock-img

09.09.2008, 22:13

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ste šle že pančkat?

Jaz sem še tuuser posted image

clock-img

09.09.2008, 22:17

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Bambinca, držim pesti, da jutri zjutraj zagledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem