writing-img

RE: Je možna zanositev?

clock-img

14.08.2008, 13:54

clock-img

voyager

pencil-img

22

bolj ko berem te  poste bolj mi je jasno, da je pa res cist vse mozno, razen brezmadeznega spocetjauser posted image

clock-img

14.08.2008, 14:24

clock-img

moniponi

pencil-img

50

Voyager se strinjam s tabo. Očitno nemogoče je mogoče, vsaka izmed nas je unikat. Je pa hudič ko ne veš pri čem si.user posted image

clock-img

09.09.2008, 12:42

clock-img

linči 312

pencil-img

182

ojla vsem!

najprej se oproščam, da se nisem oglasila prej, ampak sem bila na zasluženem dopustu kar preeecccceeeejjjjj dolgouser posted image .

res hvala vsem za čestitke. ena je vmes vprašala, če sem že bila na pregledu. ne, žal še ne. grem ta četrtek, ker šele zdaj začne moja G delat. pa tud na zadnjem mi je rekla, da je ok, če je pregled do 10 T. no in tale teden je glih 10 pr men.

za vse, ki še nisteuser posted image držim pesti, da se mi čim prej pridružite. pa še to: morebitno otožnost zaradi nenehnih razočaranjuser posted image  lepo postavite na stran in raje čim bolj pridno v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .ma ni vragec, da ne ratauser posted image .

papa in še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem