Bom prilepila slikice takoj ko bom malo več tuki gor,trnutno pridem sam mal prečkirat,več ne morem me oči bolijo,pa sedet ne morem,pa tako bi rada. Upam da mi ti smotani hemeroiidi čimprej zginejo al pa da vsah bolel ne bi. HB je vsaj Filip priden. Porod opišem enkrat kasneje. Zaenkrat samo toliko,da ni bilo ravno lahko pa za vsak dan,ampak napram prvič je blo zakon,bi šla še enkrat,sam če mi obljubijo,da ne dobim hemeroidov,prerezana sem lahko,ker šivi niso nič napram tej nadlegi.
Mi se dojimo v redu,enkrat na 1,5 ure enkrat pa na 5,pač nimamo še ritma.
Je pa res tako kot je Cebrca napisala. Na joškah je treba vztrajat in vztrajat. Sem tudi jaz že skoraj obupala,imam namreč čisto pogrizene bradavice in skoraj vpijem zraven ko mi vleče. Samo sem zdaj pogruntala da če ga dojim napol sede mi lepše prime joško in ne boli toliko.
Samo se ne dam,mleka imam za dva in se mi zdi neumno da bi ga kupovala,pa pumpat mi je tusi grozno,predvsem pa zamudno,rajši vidim da tamal poje. Dude mu pa tudi nočem več dajat odkar me grize tako kot ste napisale.
Recept za kupčke: jaz ga tudi rabim. Meni tudi ne podre vedno,pol malo menjam,ga dam ležat na hrbet,pa ko vidim da se mu dviguje,ga hitro dvignem,kar ne usoe vedno. Včasih ga mam svojem trebuhu,tako da na trebuhu leži(če ne moreš sedet zelo prav pride),več pa ne vem. A lahko še katera druga pomaga?????
Aja,Sayuri,meni pa tamal tako trdno zaspi že na joški,da mu ne rata vedno pol kupčka podret,ga enostavno ne morem zbudit.