IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Miškolinček kaj pa pri vas, kolk tehta že Filip
Je ravno patronažna šla,mi tehtam 3400 g,odpustna teža ko smo šili iz P. je bila pa 3120 g. kar pomeni da se zredil slabih 300g. Je rekla da je to v redu.
HB,sem si kr oddahnila,zdaj vsaj vem da kar ga podojim da očitno dobi dosti,da ni treba ravno toliko do ml natančno popit. Je pa res da mu dam 1x na dan flašo,ponavadi zjutraj ko imam jaz premalo,ker je naš fant zjutraj tok grozn lačen,no vsaj on misli da je ker spat pač nemore več,pol pa ne vem kaj bi delal,bi pa jedel

. Jaz pa lačna ko sam

,bom mogla tako kot Gajka prakticirat,ponoči na RR pa jest

. Samo ko se mi ponavadi ne da,komaj čakam da se tamal nasesa,da lohk naprej spim.
Kg do 6. tedna: nisem ravno sigurna,lahko ti samo povem da se je pri nas Erazem zredil do prve posvetovalnice približno 700 g in je rekla pediatrinja da je to premalo,da nekaj sicer je samo da je premalo. Potem sem mu jaz začela dodajat Novalac,čeprav je ona rekla da naj ga samo bolj pogosto dojim (dojila sva se itak vsako uro

),jaz sem pa po svoje naredila,pa patronažna ga je hodila potem en čas vagat, da je preverjala če se redi. Mislim da se mora zrediti približno 1 kg in da je to odvisno koliko je bil otrok velik in težak ob porodu,ti bo mogoče še katera druga vedela povedat od tistih ki so bile že prej mamice in imajo izkušnje.