Se mi ni izplačalo iti spat, ker se že preteguje. Sem prebrala za nazaj in bom malo komentirala
Bella02:
1:Koliko oblačte tamale?
Majčka in tanke žabice. Če gremo pa ven pa še jopico, in po potrebi ga pokrijem z dekico. Pa kapico ima zunaj na glavici.
2: V dojki me kar nekej špika. Ni podobno mastitisu, sem to dala čez in poznam znake. Še katero od vas?
Hm, mene tudi že od včeraj nekaj špika, vendar samo v bradavicah. Sem se že spraševala kaj je to. Največkrat me, ko občutim temperaturno razliko. Mogoče je tudi pri tebi povezano s tem.
3: Naši sem dajala plenice Pampers 2, pa sem jo non stop preoblačila, je bila takoj mokra. Dam jo ležat na bok im zelo hitro je mokra na boku, kjer leži. Se pravi, da ji gre mimo pleničke ven.
Zdaj imam pa drug problem. Imam še 3 cele pakete Pampers2 in ne vem, kaj naj z njimi. Sicer so tri kolegice noseče, samo se bomo verjetno videle več kot mesec po rojstvu.
Mi imamo mullerjevo dvojko in so super. Imajo elastiko spredaj in zadaj tako da ne gre prav nič vn. Včeraj nam je dvojke zmanjkalo in sem mu dala zvečer gor prvo trojko. Mu je še tako prevelika, da greva danes v Muller po dvojko. Poskusi porabiti dvojko, drugače pa jih daj kolegicam že zdaj, preden rodijo.
A že imajo vaši dojenčki čiščo kože? Jaša še nima. Eva je bila čisto mozoljava. Verjetno nas še čaka. Sem pa Evo kopala v hrastovem lubju in je bilo kmalu bolje.
Bambi, upam da je tvoj dragi bolje.
Naty, lahko jutri? Mislim da bo v redu vreme.
Krysia, pravega lepoca imaš.
Kaja02, jaz imam težave s spominom edino zjutraj. Nikoli ne vem kolikokrat smo se dojili ponoči in kdaj sem ga odložila v posteljo. Verjetno napol spim vmes. Drugače pa še nisem opazila da bi me spomin mučil.
Anonimna
, čestitke ob rojstvu sinka.
Nell, upam da je tvoj dragi že bolje in bo lahko s tabo pri porodu.
Evo, Tatly, imaš odpustnico.
URSKAP, čestitke mamica.
Gajka, jaz pa vedno Mozzilo uporabljam, mogoče zato nimam problemov. Grem poskusit z Explorerjem.
Tudi z Explorerjem normalno vidim.
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 25.8.2008 8:55:26 >