pozdravljene!
Čestitke vsem novim mamicam in njihovim štručkam (pa seveda tudi očijem ...)
Tiste, ki še čakate, ne obupat - notri že ne bodo ostali ... vam pa verjamem, da ste nestrpne ... si sploh ne predstavljam, da je bil moj PDP šele 2 dni nazaj, se mi zdi, da je Rok že celo večnost doma ... (pa je v resnici star šele 11 dni). Skratka,
, držte se, pa ko se začne akcija, naj čim hitreje in in naj bo čim bolj neboleče - čist brez bolečin pač ne gre, al kako ...
No, mi smo se mal navadil na življenje z novim članom, pa tud Rok bolj pridno je (upam, da ga nisem prezgodaj pohvalila ... enkrat te dni pride spet patronažna pa ga bo stehtala ...).
Danes je imel spet celo predstavo med previjanjem - po moje prav čaka, da ga odvijem in se mi pol polula
. In to naredi skoraj vsakič ...
Anita goitan, glede dojenja ponoči: jaz ga podojim na obe joški, ampak previjam ga pa ne vmes - tud v P v LJ so rekli, da jih ponoč ni treba previjat, ker kao morajo tud otroci vedet, da je noč za spanje
Ja se opravičujem, ampak moj ne ve
. Je največji problem zvečer zaspat ... ampak nam gre na bolš. Na srečo moj možek pomaga, drugač bi se mi po moje kr zmešal ...
Aja, eno vprašanje: a majo vaši
vsi dude? Jaz sem (bila?) sicer načeloma proti, ampak zdaj resno razmišljam, da bi mu dala dudo za ponoči. Ker ko pride z rokami blizu ust, je takoj akcija - roke v usta pa cmokat. Pol ga dam pa na jošk, mi pa v trenutku zaspi in nč ne poje. Pa smo mislili, da je lačen, ampak smo ugotovil, da bi sam neki sesal ... zdej pa ne vem, a je pametno, da mu dam dudo al naj še mal počakam al kaj?
Erin, a s selitvijo na temo DOJENČEK ša mal počakamo, da bodo še ostale
dobile svoje štručke v roke? Če smo skupaj začele, se lahko tud skupaj selimo ... Dejmo mogoče počakat do konc avgusta? Ne vem, samo moj predlog, še ostale povejte, kaj mislite.
Aja, pa končno se nam je ratal naročit k pediatru - mislim, te dohtarje priklicat je pa tud podvig tisočletja ... No, smo naročeni 15.9., mami gre pa h G 29.9. ... Sex mi zaenkrat na kraj pameti ne pade - oziroma ... bi mi mogoče dopoldan, ampak zvečer sem pa tako zmatrana, da sam postlo vidim, ampak ne za sex, sam za spanje! Pa še ta čišča - men se bo zmešal od teh vir80 - se mi zdi, da mam debelejše plenice kot Rok
No, grem še mal počivat preden bomo spet lačni ... Pridne bodte pa fajn se mejte.