writing-img

RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje?

clock-img

16.08.2008, 22:14

clock-img

Anonimen

Tam kjer Volga.

clock-img

23.08.2008, 23:01

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

zaka pa čudn? men se pa tle čist nč čudnega ne zdiuser posted image

Čudno je to, da sprauje ekstra za sadje&co. Kaj bi morali reči, da na kaki ekokmetiji, ker za naše sončEke pa samo najboljše? Sadje kupujem tam, kjer kupujem tudi olje, sol, testenine, kruh, pralni prašek in jogurt. Pa kupim za tamalo, moža in sebe, pa še kak obisk dobi kdaj škrinco ali pa dve.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

24.08.2008, 21:06

clock-img

čipči

pencil-img

34

Vedno pogosteje v Lidlu in vedno redkeje v Sparu.
Al pa z domačega vrta, dokler še kaj bo user posted image

clock-img

03.09.2008, 19:57

clock-img

ROmama

pencil-img

494

Nekaj na temo sadja. Pred parimi dnevi sem bila pri P, ker sva imela z user posted image  posvetovalnico pri 9 mesecih. In kaj mi ona prijaviuser posted image , da če nimamo domačega sadja, naj reje kot sveže, kupujem sadne kašice od Hippa ali Alette (ne vem če saem prav napisala), ker so narejene iz bio sadja. Pa saj ne bom mogla otroka nikoli zaščititi pred onesnaženjem. Razumem, da jo moti, da starši dajo otrokom čipse, pa smokije, za sadje pa si nisem milsila.

clock-img

02.01.2009, 22:52

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Običajno na tržnici od branjevke, ki jo poznam. Ko je sezona vrta pa imamo v glavnem domače. Po trgovinah zelo malo sadja in zelenjave kupim. Kupujem pa sezonsko. Trenutno zelje, kislo, sladko rdeče, krompir, korenje. Od sadja pa pojemo veliko jabolk, nekaj imam zmrznjenih jagod (maline, borovnice).
Sem fuuull proti trgovinskim  "svežim" izdelkom. Občasno ja, sicer pa se jim raje izognem.
Poznam dve prodajalki iz Spara. Ena mi je povedala kako se jim veselo podgane pasejo po skladišču in plazijo po hraniuser posted image . Druga pa pravi, da si od barvil v "sveži" zelenjavi in sadju sploh rok ne more oprat.user posted image

Mami mi je rekla, da ko sem bila jaz majhna so mame pozimi hodile po2 uri prej na tržnico, da so dobile svežo zelenjavo iz Dalmacije. Pripeljali so ji s kamionom v ogromnih koših. Samo za info. user posted image

clock-img

02.01.2009, 22:57

clock-img

Anonimen

Druga pa pravi, da si od barvil v "sveži" zelenjavi in sadju sploh rok ne more oprat.user posted image

Toliko o svezem sadju in zelenjavi sredi zime.

clock-img

02.01.2009, 23:04

clock-img

čipka

pencil-img

1652

v e.leclercu

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

02.01.2009, 23:19

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Sicer je off topic ampak v Leclerc grem tudi  jaz rada po nakupih in sem opazila, da imajo slabo deklarirane izdelke. Recimo porekla nekaterih izdelkov ne najdeš gor. A, ni to nujno, da je navedeno?!

clock-img

04.01.2009, 15:08

clock-img

Senci

pencil-img

96

Hvala za odgovore. Zanimalo pa me je predvsem zato, ker zaenkrat nameravam kupovati čim bolj bio sadje in zelenjavo, pa so me zanimale vaše izkušnje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem