Včeraj pozabla - Klara braavoooooooo
mela...una zadnja slika je najboljša... ...to dela Neža med previjanjem al pa na kahli
Draž pa v razvojni - me je blo tko sram

. Mislim, sej ni nič takega, ampak sem ga zanalašč tik preden smo šli stuširala, da ja ne bo kaj najdu, pa se je od Izole do Kopra že nabralo
sej tle je od 3-6 let, ampak bom vseeno še Tarin pustila. Se bo že znašla
Malo težko verjamem, ker dokler ni tolko stara ful stvari pač še ne zmore (preskakovat sonožno levo desno, al pa skakat po eni nogi ali celo preskakovat,...) in ne zmore sše sledit tem navodilom. Po drugi strani pa je res, da so drugi bolj furbi in se nekako pač že znajdejo

Kdaj, kdaj?
P.S. ne ti meni zgodaj v službi, jaz sem tam pred 5to
uuuuuuu
thaiss, na sistematskih sta bila Diti in Matia še tam tam, tvoj mišek se je fuuul nategnil, bo hmal Draža ujel
Zdej pa čakam mojga da pride domov, da grem malo odtečt pred kosilom. Pol pa v Koper tavelikega na atletiko, jaz pa k majrim na obisk
No, v bistvu bi mogla it gledat čelado za smučanje, a mogoče katera ve, kje majo kaj ugodno? Včeraj sva z mojim hmal živčnega fasala v Hervisu, sta oba otroka pucala pod policami, mulc še v beli majčki

. Sva jih iskala po trgovini kot munjena, sta vse odspodaj prepuzala. In pol ni hotu mulc še nobene čelade sprobat na glavo, je reku, da danes ni razpoložen

in pol smo šli ven in gotovo. Aja, da bi nas res vsi v trgovini vidli, je hotla še tamala eno šiptarsko kapo s sabo vzet in ker je nisem hotla kupit se je drla celo pot iz trgovine, pa cel hodnik je bežala nazaj, pa še pol v Mercatorju je cel čas ene debele solze točila - no, dokler nas ni majrim rešla

Tko da sploh ne vem, kero številko ima, ma moram it najprej sama pofirbcat kaj imajo in pol it že izbrano sprobat. Je pa kar drag špas, pa nič ti ne znajo kaj svetovat, samo nategujejo
< Sporočilo je popravil dskubin -- 7.1.2009 14:56:17 >