18.02.2009, 15:17
3700
Prizorišče: Dvorana Krajevne skupnosti
Kratek opis: OTROŠKO PUSTNO RAJANJE Plesna animacija z lutkami, pogostitev s krofi, izbiranje in nagraditev najizvirnejših mask, prosto rajanje
Sobota, 21. februar 2009 ob 16:00
Kraj: Portorož Prizorišče: Avla Avditorija Portorož
Kratek opis: Pustno rajanje za otroke
Dolg opis:
Pustni vrtiljak s Cirkusom Bufeto
Predstavitev maškar na humoren in nenevaden način, skupinska cirkuško klovnska animacija, mini zabavne nagradne igrice, izbor in razglasitev najboljših mask ter njihova nagraditev in še veliko drugega.
Ustanovitelja in člana Bufeta – zavoda za razvoj cirkuško-gledaliških umetnosti - sta Natalija in Ravil Sultanov, diplomirana klovna slovite Akademije za cirkuške umetnosti v Moskvi. Sultanova s samostojnimi klovnskimi predstavami nastopata v številnih evropskih državah, že vrsto let pa s svojim programom razveseljujeta tudi slovensko občinstvo, saj sta redno vabljena na vse odmevnejše festivale in prireditve v Sloveniji. Soustanovitelja sta tudi nekdanja člana Teatra Cizamo Franci Cotman in Brigita Dane.
Brezplačen vstop.
Sobota, 21. februar 2009
11:00
Koper, Taverna - Otroško pustno plesno rajanje s plesno š . . .
Več informacij | Ostalo
13:00
Koper, Taverna - Pustne plesne igre za otroke
Več informacij | Ostalo
13:57
Koper, Ukmarjev trg, Pristaniška ulic . . . - Istrska pustna povorka
Več informacij | Ostalo
Sobota, 21. februar 2009 ob 19:00
Prizorišče: Gostilna KARJOLA
Kratek opis: Veselo pustovanje v gostilni Karjola Marezige
Sobota, 21. februar 2009 ob 21:00

Ker te, ki sem jaz gledala so iz Nemčije... Pa sej ni važno. Ne, sej jaz ne nasedam trgovcem, ker itak so PRODAJALCI, se prej pozanimam pri "strokovnjakih"... oz. če osebno poznam trgovca mu načeloma verjamem.
na RR nisem preveč aktivna...
Kraj: KOPER
Kraj: BELVEDER nad Izolo