IZVIRNO SPOROČILO: asso
Dskubin, a mi lahko zaupaš kašen fotoaparat imaš, ki pridejo tako lepe slikice, ali je samo roka taprava.
Moje slikice pridejo...
Imamo Canon EOS 300D od Draževega rojstva in smo z njim super zadovoljni. Res je veliko fotoaparat ampak ti povem, da če se malo ne zanimaš za fotografijo, so z boljšim fotoaparatom lahko veliko slabše slike kot s trotel kamero - preverjeno. Rojstnodnevne slike, ki nam jih slikajo naključno izbrani člani družine (jaz in moj mava preveč dela z gosti), so obupne - dober fotkič gor al dol. Imamo pa 2 objektiva, tanavadnega 18-55 mm in zooma 75-300 mm - ta je res suuuuuper, ker lahko otroke slikaš od tko daleč, da sploh ne vejo in jih ne motiš pri igri in te slike so najboljše. Razmišljava pa vseeno o nakupu nečesa manjšega za v žep (a vseeno dobrega), ker s tem težkim velikanom težko loviš momente in še neroden je za ga okrog nosit - da o hribih sploh ne govorim (še posebej, ko morš navezan na štrik fotkič iz ruzaka povlečt

).
vrtec - Draž je včeraj malo pojokal, ko sem šla, ampak sem se kar obrnila in ga pustila. Drugače pa so ga vzgojiteljce pohvalile, da je jokal samo prvih par minut in potem cel dan nič. Po moje bi šlo brez joka samo, če bi ga oddajala na igrišču

. Danes pa je bilo malo hujše, ker je že vedel, kaj ga čaka, se je spustil v jok že v garderobi, ko sem omenila, da gremo noter - ampak sva z mojim kar šla, jaz nič ne poslušam in čekiram od zunaj, ker pol bi mi blo še bolj hudo. Drugače pa zgleda, da bo ena lušna skupinica, nas je bilo včeraj na roditeljskem cel kup staršev, ki smo tam prav uživali in se nasmejali.
Sibil - srečno vožnjo!