IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Povej sam še to, al ste šli vsi - tudi dvojčici? So vas kaj slikali oz. ste morali kakšno izjavo dat? KAkšne pa so PAmperske - tiste obične, al lahko kaj izbiraš
ne...po njih je šel

.....ni bila potrebna nobena izjava, ter tud fotografa ni bilo na spregled
A zdaj bi še pa izbirala plenice ?
Sprijazni se, kar tiste običajne so
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Me zanima, kako pogosto kakajo vaši otročki in kdaj rečemo, da je otrok "zaprt".
Naši dve kakata ponavadi 1x na dan, redkeje 2-3 x. in mislim, da je to dokaj normalno
Mokatela upam, da se tvoji dve princeski čim prej pozdravita
No mi smo danes imeli 1. fizioterapijo in moram reči, da sta se princeski super obnesli...nobenega joka (razen proti koncu, ko sta bile že malo lačni)

Vaje....no ja...se jih bo potrebno kar lepo naučiti....ni tako preprosto, kot zgleda na prvi pogled, ampak bomo zmogli. Imamo pa že naslednji termin 24.09.
Nam je pa fizioterapevtka rekla, da si nabavimo blazino za na tla, saj je fajn da sta čim več na tleh...na trebuščku itd., tako da v soboto letim v shopping, da jima uredim mini telovadnico
Glede teže...naši dve imata pa dokaj usklajeno

...trenutno smo na cca. 7 kg in na 61 cm
V ponedeljek sem dobila svojo 2. M po porodu....in ne vem, ali bo od zdaj naprej vedno tako močna

....imam jo že 4. dan, pa še vedno kar obilna...ponavadi jo prej 4. dan skoraj več nisem imela
Nič letim, se princeske oglašajo
Lep pozdravček
S.
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)