writing-img

RE: p...... komarji

clock-img

06.08.2008, 09:10

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Mi je pa full zanimivo neki.... mi mamo na morju tud tigre. In ko gre npr mami ven na vrt, je v minuti cist popikana cela. Skoz majco jo sesajo revo. Mene pa v parih letih ni niti en se useku user posted image user posted image user posted image  In zlo upam zdele, da nisem v jezik ugriznla..... oz bi se najraj user posted image

clock-img

06.08.2008, 09:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Mi je pa full zanimivo neki.... mi mamo na morju tud tigre. In ko gre npr mami ven na vrt, je v minuti cist popikana cela. Skoz majco jo sesajo revo. Mene pa v parih letih ni niti en se useku user posted image user posted image user posted image  In zlo upam zdele, da nisem v jezik ugriznla..... oz bi se najraj user posted image

Tvoja kri je za njih nezanimiva,nisi dovolj sladka.user posted image

clock-img

06.08.2008, 09:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

nisi dovolj sladka

user posted image

clock-img

06.08.2008, 09:16

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

A hoce kdo mojo kri mogoce!?user posted image

clock-img

06.08.2008, 09:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

joj ku mi grejo meni na živce, in proti tigrastim prav res nič ne pomaga!!!user posted image

Pomaga le,da nikjer ni stoječe vode.V italiji sedaj izvajajo deratizacijo.Poškropijo vse kanale z vodo pa v kanalizacijske jaške pošpricajo.V lekarnah se dobijo posebne tabletke,ki jih vržeš v kanalizacijske jaške ali luže.Ja pa vsa grmovja prešpricajo.

clock-img

06.08.2008, 09:19

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Neva sej baje so to vcasih tud pr nas delal, ne!? Pa so potem ugotovil da skodi cebelam!? Zdej ne vem tocno kaksen postopek majo nasi sosedi, ampak pr nas naj bi tko nekak blo.

clock-img

06.08.2008, 09:35

clock-img

Anonimen

Neva sej baje so to vcasih tud pr nas delal, ne!? Pa so potem ugotovil da skodi cebelam!? Zdej ne vem tocno kaksen postopek majo nasi sosedi, ampak pr nas naj bi tko nekak blo.

Ja najbrž,da je res.seveda,logično je,da uničiš še ostali nedolžni mrčes.samo se se morali o tem odločit,ker se je v nekem mestu pojavila epidemija,nekaka mrzlica,gripi podobno obolenje.Po preiskavah so ugotovili,da zaradi pikov tigrastih, okuženih komarjev.

clock-img

06.08.2008, 09:43

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja, ampak ce skodijo cebelam, naj bi skodli tud nam.....

clock-img

06.08.2008, 09:46

clock-img

Anonimen

Saj nam vsak dan vse škodi,tudi izpusti iz tovarniških dimnikov.
S tistimi tabletami vrženimi v mlako ugonobijo jajčeca komarjev,tako se ne razvijejo.

clock-img

06.08.2008, 09:52

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Mene tudi ne marajo komarji. Mora biti že res kriza, da me kakšen piči.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

06.08.2008, 09:52

clock-img

Anonimen

tanchi , bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz-ti ga že pošillam s hitro pošto-bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

clock-img

06.08.2008, 09:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.08.2008, 09:56

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Saj nam vsak dan vse škodi,tudi izpusti iz tovarniških dimnikov.
S tistimi tabletami vrženimi v mlako ugonobijo jajčeca komarjev,tako se ne razvijejo.

No sej pravim da ne vem kaksen postopek majo sosedi. Ce s tem ne skodijo cebelam, potem je ok. Pri nas naj bi uporabljali skropiva... naj bi jih pred leti celo spuscali z aviona al neki takega... to je res vseen drugac. Sej jst ne vem - pac vprasam, ker sem nekje tole zasledila.
Verjamem pa tistemu, ki je reku, da enkrat ko cebel vec ne bo, mamo tud mi samo se par let zivljenja.

clock-img

06.08.2008, 10:01

clock-img

Anonimen

Ja tole o čebelah je bilo zadnjič rečeno,da,če izumrejo pol je konc človeštva.Ja,ker ne bo opraševanja in bodo rastline izumrle.
sosedi ne špricajo okolje,če pa tablete škodujejo čebelam,pa ni bilo nič rečeno.Samo tam je bilo vprašanje zdravja ljudi,ki so jih komarji okužili in to resno ogrozili zdravje.

clock-img

06.08.2008, 10:05

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Samo tam je bilo vprašanje zdravja ljudi

ja sej pravim.. izjemoma ok.. recimo.. ker glih ne vem kaj tam pocnejo..

in ce so s tem res odgnali oz izumrli komarcine...

clock-img

06.08.2008, 10:09

clock-img

Anonimen

baguska midve sva razpredli debato o komarjih,sam jih nisva odgnaliuser posted image
Za letos so se jih deloma le rešili,sem in tja je najbrž kakna komarka ostala,za naslednjo sezono.Nobena stvar ni trajna rešitev.

clock-img

06.08.2008, 10:11

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

sem in tja je najbrž kakna komarka ostala

ce ne drugje, se skriva pr kaksni italijanki v kotu sobe... user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:14

clock-img

Anonimen

sem in tja je najbrž kakna komarka ostala

ce ne drugje, se skriva pr kaksni italijanki v kotu sobe... user posted image

Ker so komarke,ki so agresivne,se najbrž skriva v sobi kakšnega muškega.user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:17

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

no tud mozno... ampak te zveri so take, da nije vazno sta je... so baje bisexualke... user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:20

clock-img

Anonimen

no tud mozno... ampak te zveri so take, da nije vazno sta je... so baje bisexualke... user posted image

Dandanes se ničemer več ne bi čudila.user posted image

clock-img

06.08.2008, 15:10

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

IZVIRNO SPOROČILO: bambina

bumerang - kako pa si se jih znebila ti okoli hiše? Mi imamo toliko tega zelenja tu okoli, da samo frli.

Z insekticidom sem vse grmovje prešpricala. Najprej malo po vrhu, potem s cevjo v grm, potem pa spet malo po vrhu. Špricam pa, ko je že tema, da ne pošpricam pomoti tudi kakšne čebele.
In potem je kake 3 tedne mir. In to res mir. So mi pa ostali tisti v hiši. Raid pomaga ampak kaj naj hodim z Raidom po hiši in ga vtaknem v tisto vtičnico, ki mi je trenutno najbližje?

Prenašajo pa ti komarji zdaj dokazano borelijo tudi v Sloveniji, v Italiji pa je bila epidemija Chikungunye. Tako da prav za hecat se ni.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

06.08.2008, 15:21

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

včeraj sem hranila sredi noči malo, pa mi okrog glave začne komar brenčat. Najprej nežno maham, potem že ornk krilim z rokami, da še malo zbudim iz polsna in me čukasto gleda, kaj počnem.

Ima pa še vedno nad posteljico vrtiljak s plišastimi igračami in nanj je pritrjena naprava za odganjanje komarjev (mislim da deluje ultrazvočno, al kak user posted image ). V glavnem v dobri veri, da je zdej mala zaščitena grem spat.... a zjutraj je vseeno imela dve pikici (eno na roki in eno na nogi) user posted image

sovražim te komarje!

clock-img

06.08.2008, 15:34

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

V samo 2 dneh sem pridelala vec rdecih pikic, kot bi jih v najhujsih rdeckahuser posted image . Vsako koleno ima po 14 rdecih pikic, potem pa se goleni, roke, obraz..... sram me je hodit po uliciuser posted image . Srecna sem lahko le, da ne srbiuser posted image

clock-img

06.08.2008, 17:04

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Zdaj sem se spomnila, kako so v Turčiji reševali problem s komarji: 1x na teden je mesto preletelo letalo, ki je pošpricalo celo mestouser posted image

Boljše, da te tisti čas ni bilo na ulici, okna pa si mogel kj zapreti, ker drugače ... ajme.
Ampak komarjev pa res ni bilouser posted image

Drugače pa smo tudi mi imeli letos na morju grozljivko - najbolj je nasankal moj sin, bogi je bil čisto v bulah, pa tamala je tudi ene parkrat bila v bulah ... jaz pa le, če otrok ni bilo zraven, ampak takrat sem pa pošteno najeb....

clock-img

06.08.2008, 17:30

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

jooj, mi mamo pa en kup muhuser posted image  pa en roj jih še letauser posted image user posted image  zamenjam za enga komarjauser posted image

user posted image user posted image  Veš kako imam jaz nareto. Okno odprto. Obetlift ali kako naj rečem, in potem zunanje rolete dol spuščene. Pa nimam skoraj nobene muhe.

Če me razumeš kaj mislim.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem