cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Tečaj nizozemščine

clock-img

06.08.2008, 22:53

clock-img

nizozemka

pencil-img

121

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

IZVIRNO SPOROČILO: nizozemka

user posted image user posted image user posted image  zabavno user posted image user posted image user posted image  pa poznaš kake slovence (ljubljančane) v Utrechtu?

Slovencev kolk ces. Gres na eno zabavo in mreza se siri...
mogoc poznam celo tvojga bratauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti strela jasna!!! Mene pa nihče ne povabi na zabavo! Kaj sem res tak smotana al sem preveč v Sloveniji! Ah, ne, preveč popijem pa jih je strah!

Nizozemka, daj bacardi na hladno! Pridem!

a ti si pa v roterdamu, al kaj?

Ja kako pa ves, da smo ravno vceraj kupili bacardi???? Res.... s kokakolo... je pasalo!!
mors pridet v nase konce, kle ga dobro zazuramo skupaj...user posted image user posted image

Slovenija: 19.9.-30.9.2008 :):)

clock-img

06.08.2008, 23:31

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Se boma preselila. Takoj jutri! Za žur vse!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

07.08.2008, 00:43

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Meta,

pozanimaj se na Filozofski fakulteti, baje imajo dobre tečaj. Tudi nizozemščino, kolegica se je učila tam user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

07.08.2008, 09:25

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Evo, ekrat pa še jaz uletim k bratu malo na obisk, pa ga skupaj zažuramo user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2008, 09:34

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Metonjaaaa user posted image !! A ne moreš enega nizofakingzemca ujagat, da bi te zastonjsko naučil kake besede!?

Ja! Tako kot sem ga jaz naprimer! Pa nizozemka!user posted image user posted image user posted image

jaz sem si premislila še preden sem se jezika naučila.  user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

07.08.2008, 10:03

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Evo, ekrat pa še jaz uletim k bratu malo na obisk, pa ga skupaj zažuramo user posted image user posted image user posted image

Ni problema! Samo javi pravi čas, ker jaz sem pogosto odsotna. Tako ali drugače! user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

07.08.2008, 10:11

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: nizozemka

Nizozemka kje si?

tukaj. Cakam, da mine vlka noc, da me povabis na kavo!!user posted image user posted image

Drugace pa- pridite za kak mesec na NL, pa boste obvladale. Moja sestra je ziv dokaz za to, je ravno tu.!!
Ker Nizozemci itak uporabljajo besede lekker,  gezellig, gezond,  heerljik in prachtig v vsakem stavku. Ce to obvladas, pol obvladas!!!user posted image

Če hočeš biti IN, moraš obvladat še ČIL, samo tako da nisti L na koncu potem malo na U potegneš. Ne vem, kako se to točno napiše.

Jaz bi pa rabila, če se lahko malo uštulim, Nizozemko slovensko naučiti. Pa tega nikjer ne najdem. Kakšnega primernega tečaja v točno določenem terminu.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

07.08.2008, 10:28

clock-img

Anonimen

Mišica, a ne pride v poštev recimo tečaj slovenščine za tujce? Saj to se kar najde. Jaz pa še vedno nimam sreče, da bi kaj najdla. Mint ima samo individualne tečaje (nisem fenica), Panteon se pa ne oglaša na telefon, amaterji user posted image

clock-img

07.08.2008, 10:32

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Mišica, a ne pride v poštev recimo tečaj slovenščine za tujce?

Ja, samo a niso tam bolj taki, ki obvladajo srbsko ali hrvaško ali pač kateri drug jezik iz rajnke juge?

clock-img

07.08.2008, 10:43

clock-img

Anonimen

Ne vem, jaz si tam bolj predstavljam kakšne novopeče direktorje multinacionalk, pa kakšne uslužbence ambasad ipd. No, ali pa ne. Mogoče se taki bolj poslužujejo individualnih uslug user posted image

clock-img

08.08.2008, 09:41

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Ne vem, jaz si tam bolj predstavljam kakšne novopeče direktorje multinacionalk, pa kakšne uslužbence ambasad ipd. No, ali pa ne. Mogoče se taki bolj poslužujejo individualnih uslug user posted image

Ne, ne, v glavnem so sadjarji in slaščičarji.

clock-img

08.08.2008, 12:51

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

user posted image user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem