writing-img

RE: That's the way, aha I like it!

clock-img

06.08.2008, 21:49

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: *Matilda

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

mogoče bo meni šel jutri ta komad po glavi, mogoče pa ne,... sicer sem pa skoraj 1 uro uspavala user posted image  user posted image

pol gre tebi trenutno ta komad po glavi: ...tralala...teta luna prikima, se zasmeji...pogasili smo vse luči, da naša Rosalie lahko zaspi...Pa naj zaspi..lalala..

A je to mogoče od Šifrerja Uspavanka za Evo?? To sem jaz včasih poslušala kot mala, pa se mi je ravno zaluštalo spet to poslušat in mogoče pet, a ima katera ta komad na računalniku??

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

06.08.2008, 21:51

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

mogoče bo meni šel jutri ta komad po glavi, mogoče pa ne,... sicer sem pa skoraj 1 uro uspavala user posted image  user posted image

pol gre tebi trenutno ta komad po glavi: ...tralala...teta luna prikima, se zasmeji...pogasili smo vse luči, da naša Rosalie lahko zaspi...Pa naj zaspi..lalala..

A je to mogoče od Šifrerja Uspavanka za Evo?? To sem jaz včasih poslušala kot mala, pa se mi je ravno zaluštalo spet to poslušat in mogoče pet, a ima katera ta komad na računalniku??

je jauser posted image user posted image

pri nas si pa pojemo..Martinov lulček je kot metuljček...user posted image

clock-img

06.08.2008, 21:55

clock-img

kvaražugon

pencil-img

95

Ja, jaz.

clock-img

06.08.2008, 21:59

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

OOOOOOOOOO, a bi mi ga lahko prosim prosim PROOOOOSIIIIM poslala, na ZS ti pošljem svoj mail, a bi šlo user posted image user posted image user posted image Thx

clock-img

06.08.2008, 22:05

clock-img

kvaražugon

pencil-img

95

Poslano.user posted image

clock-img

06.08.2008, 22:11

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

waw..kolk novih:)

no...punce...sajmo eno rečt-pametno...

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

06.08.2008, 22:12

clock-img

amaya

pencil-img

4434

user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

06.08.2008, 22:14

clock-img

Anonimen

Evo, še ena ki ima mal cajta pa se ji ne spi...user posted image

clock-img

06.08.2008, 22:14

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

no!

hm...jaz bi ful pico.

A je katera lačna?

sam jaz sem si že zobe umilauser posted image

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

06.08.2008, 22:15

clock-img

Anonimen

O, jaz bi tudi pico. user posted image  

clock-img

06.08.2008, 22:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka

no!

hm...jaz bi ful pico.

A je katera lačna?

sam jaz sem si že zobe umilauser posted image

Jaz ne smem ker hujšam..da bom hujša sevedauser posted image user posted image ...Ti si pa kar privošči.

clock-img

06.08.2008, 22:17

clock-img

Anonimen

Jaz pa se pici ne morem odpovedati. Res jo obožujem in nikoli se je ne prenajem. user posted image

clock-img

06.08.2008, 22:17

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

hehe...da boš hujša?user posted image

a ni to bed, ko nekaj hujšamo...joj, če pomislim na to, me je kar groza...saj...jaz ne grem zdaj jest seveda, ker večerje...saj veš

clock-img

06.08.2008, 22:18

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

bom mogoče jutri šla na pico, sam potem pa moj tamali ne more jest zraven:)
pa da ne kuham...

clock-img

06.08.2008, 22:21

clock-img

amaya

pencil-img

4434

meni pa se po porodu pica ne lušta več...ne vem...mi kr ne gre

clock-img

06.08.2008, 22:22

clock-img

Anonimen

Eh, ko po treh otrocih pridelaš tako kilažo kot sem jo jaz, se moraš vsemu odpovedati. Saj če imaš sam kako kilco preveč..temu jaz rečem dekoracija.user posted image user posted image  

Zakaj mali ne more jest? Kok je pa star? Ker moja tamala je pico že od kar je imela kako leto in pol...mater sem slaba mama a ne user posted image user posted image  

clock-img

06.08.2008, 22:23

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Sem pozabila dodat HB user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2008, 22:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Sem pozabila dodat HB user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Res je HB.user posted image user posted image

clock-img

06.08.2008, 22:24

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Eh, ko po treh otrocih pridelaš tako kilažo kot sem jo jaz, se moraš vsemu odpovedati. Saj če imaš sam kako kilco preveč..temu jaz rečem dekoracija.user posted image user posted image  

Zakaj mali ne more jest? Kok je pa star? Ker moja tamala je pico že od kar je imela kako leto in pol...mater sem slaba mama a ne user posted image user posted image  

ja...saj mu dam!

saj s pico ni nič narobe...tisti sir pa tuna pa to, pa zelenjava...moj je 14 m, pa ima rad, samo se ne naje od tega...hitro začne ven pljuvat, pa doooooooolgo žveče...

clock-img

06.08.2008, 22:25

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

razen če je res fuuuuuuuuuuuuuuuul sira gor, pa je mastna...takrat je HBuser posted image

drugače pa se meni pica ne zdi tako zelo nezdrava...sem nekaj časa nazaj ugotovila

clock-img

06.08.2008, 22:28

clock-img

Anonimen

Amaya, zakaj hočeš dež?

clock-img

06.08.2008, 22:29

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: kvaražugon

HVAAAAAALAAAAA  user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

06.08.2008, 22:32

clock-img

Anonimen

Men se tudi pica ne zdi nezdrava...ampak to je samo moje mnenje.
Je pa res ja, moja še pri dveh letih,žveči in žveči...

Drugače pa jaz obožujem pico...ampak sedaj pa, jo lahko samo voham pa gledamuser posted image user posted image user posted image  No ja kakršne sreče sem ..se zna zgoditi, da tudi samo od vohanja kako kilo gor dobim.

clock-img

06.08.2008, 22:36

clock-img

barika

pencil-img

6448

odvisno kaj je na pici... pa če si jo sam spečeš...joj zdejle bi pa kr eno zelenjavno (paradižnik, paprika, koruza, artičoke, pa malo začimb in kisle smetane malo mocarele....)pa deci piva zraven (brezalkoholnega)

clock-img

06.08.2008, 22:45

clock-img

kvaražugon

pencil-img

95

IZVIRNO SPOROČILO: kvaražugon

HVAAAAAALAAAAA  user posted image   user posted image   user posted image

Malenkost.

Klinc, zdej sem pa zverinsko lačna, kva mi je blo treba brat o teh picah.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem