Hojla v novi teden in podopustniški pozdrav vsem....
Evo mi smo preživeli hudo neurje na morju, zadnjo noč nisva nič spala je prikolco treslo in cel
je bil...naša je HB spala kot ubita...
Drugače smo imeli vreme super...glih prov toplo je bilo Neli je uživala 100 na uro..res smo se imeli luštno....sicer smo prišli en dan prej nazaj kot je bilo mišljeno, sploh ker je bila včeraj napovedana burja in je fulll pihalo...
Tok na hitrco od mene..pa še pred dopustniške grehe pokomentiram, pol vas pa preberem..hm k bo cajt...
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Kamin ... a vam se res zdi veliko 3000€ za kamin? Kaj naj pol jaz rečem
... raj ne povem kolk je bil naš... ampak, če bi še enkrat zidala bi dala spet tok denarja... je vreden... nafte skoraj ne pokurimo (v celi zimi smo pokurili samo 1000 l, pa je hiša velika, pa na porodniški sem-pomeni več doma) ... kamin je ventilacijski in grejemo z njim celo spodnje nadstropje, pa še v zgornje gre toplota... res se splača... slike kamina imam v albumu, geslo: tpt
Sonchek, podoben viseč kamin ima moja prijateljica, visi iz stropa skozi galerijo v 1. nadstropju, kurišče je v spodnjem nadstropju v dnevni ... a sem zakomplicirala? So zadovoljni....
Sonchek, zmer bolj mi je všeč vajin voziček... razmišljam o nakupu....
Za kamin mi niti ni tok velik 3000€ (če jih maš seveda

)...sicer se pa mal boljši kamini...ti samostoječi itak vrtijo tukaj nekje..tko da to je to...
Voziček...mi smo res fulll zadovoljni....sicer bi bila lahko strehca mal večja..ampak naša res fulll uživa notri..dost bolj kot v spediju...sploh pa ker ima varovalni obroč..nikol ne bi kupila voza brez tega..res je super in priporočam...
tko..zdej grem pa drugo rundo cunj obest..pol pa mal pokomentiram še ostale poste in kakšno slikco prilepim...
lep sončen dan..
papa
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84