IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Grem po test pa lulat na palčko
. Hmm, mogoče bi pa pupa na palčko hotela lulat
Emmmm

, očitno sem nekaj spregledala

kako je zdaj to, Barika

sto na uro, mama11 je pa

- al kako to gre?? Čestitke, čestitke, pogumne ste, da to tko na hitro planirate. Saj st bi tud koj še enga, no, ne še čist koj, čez kakšno leto, ampak žal mati narva ne dopušča in bomo kar ta dva razmazili do podna in naprej.
Slinčki - imamo za futrat.
Bundico - bo imel podedovano, mam od K skor novo puhovko. Preventivno sploh ne grem v štacuno, ker VEM

, da bom nakupla za najmanj 50 eur, čeprav NIČ zares ne rabi. Bom pa verjento morala pajaca kupit, pa kak flis oz. termovelur.
Dojenje pri nas ne pali, pali pa še vedno mleko in tudi danes ni bil nekaj grozno ješč, mleko je pa vse počmokal, kar sme ga pridelala

Š ene teden nazaj sem imela FULLLLL viška, zdaj pa glih a glih skozi hodim. DOns zjutraj recimo je moral počakat, da sem načrpala za zajtrk, ker je ponoči vse počmokal. Ne vem, ali ga še vedno boli grlo, ker ima non-stop prste požokona v goltanc in vsake toliko zaradi tega bruhne

Drugač je ful dobre volje in pravi mali "štetočin" (škodljivko - tako ej svojega lumpka krstil enkrat moževa priča, pa smo pobrali od njega, se mi zdi tako simpatična fora), pride-razmeče-razsuje-gre. K danes spet na FUL kašlja, jst ne vem, a se bo nehal al ne.
Žirafca, pardon GOSPA Žirafca, upam, da ga žuraš na polno!!!
Hranjene: A vaši že kaj samo v usta spravijo?? Naš bi ful rad sam - amapak ne jedel, pacal. Z žlico se po glavi poči, s hrano se pa namaže, najraš čez oči

in pol me gleda, kokr češ "Ja, mami, kwa mi pa delaš?!"
Vsem bolančkom čimprejšnje okrevanje, vsem slavljenčkom čestistke, čestitke tudi za postavljanje na nogice, obmesečnice in druge dosežke - to je to.