Kako vem, da je zima? Ker sem si glihkar skuhala čaj
Voziček... kar se tiče baby welt-ove "marele", sem včeri res že skor prtisnila GO, ampak sem pol začela študerat... glede na to, da gre zdele zima v naše konce, pa zna bit marela mogoče kr mal hladna
Pri temle ki ga mam zdej, se ipak strehca ornk čez potegne, od strani je praktično čist zaprt in dejansko ne pride prov dost mraza zraven. Pa mogoče mala ko bo shodila ne bo glih navdušena nad vozom, pa me ma mal, da bi počakala do prvih zvončkov
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
A vam še tut tok izpadajo???
Ja, jst se tud še kr konkretno levim, (sicer ni tko kot spomlad v Celju, ko sem si lahko postlala pod mizo, ko smo ble na kavi

), ampak gre na bolš .
Dajica... bravo za kino

Jst še čakam ta projekt. Sem zamudila Petelinji zajtrk (no, sej sem ga pol vidla na DVD-ju), pa Seks v mestu, pa še ene par filmov, ki bi jih sicer z veseljem šla pogledat. Kdaj gremo kej na kavo h Vodnjaku?? Dej ti pošljem ZS, pa greva en dan, no!!!
Besede... pri nas deluje mmmm (za hrano), ata (za ata

), ta (Staš), mama (to sm jst

), teta (sem spadajo tud strici

), na na (če hoče kej met, ponavad je to duda), tam (za vsako stvar, ki jo vprašaš - kje pa je... ?, reče tam oz. t'm

) in še pa pa (po kanarkino bye). Ampak jo ponavadi nikol ne prpravm, da bi v pravem trenutku dala papa (zraven tud pomaha z rokico), pol ko pa že gremo od nekje, pa še pol ure maha in govori pa pa

Skratka, je prava čveka. Pojma nimam po kom
Scuuuubaaaaaa.... dobrodošla v mrzli beton

Jutr daš komot kombinežo gor zjutri
Album... mal slikc je novih, če kera ne more spat, je geslo kim. Aja,
Oranža, pofotkala sem ti tud pajacka za Timončka, isto geslo. Je pa res skor "ganc noj".
< Sporočilo je popravil jooly -- 17.9.2008 21:50:50 >