IZVIRNO SPOROČILO: Ilije
Imam še eno vprašanje ali malčkom kuhate mlečni zdrob, riž... na kravjem mleku, na prilagojen ali načrpanem???
Vse na kravjem, ampak obvezno s svežim, alpskega ne prakticiram. Tud po flaški zvečer že en čas pije kravje mleko. Zdej 2 dni tud dojim več ne, tko da mislim, da sem zaključla s tem poslanstvom. Se mi zdi kr v redu termin, naslednji pondelk se Kim začne uvajat v varstvo in mislim, da sva ble kar pridne, kar se tega tiče.
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Jooly, hvala za kinderja, veš da sem ga šele doma videla
!
Yoy, a veš da sem se kr mal zasekirala, pa ne mislm zdej, da bi mi mogla v naručje skočit od veselja, ampak pol sem celo pot domov študerala, a bi mogla kej bolj "atraktivnega" dat za zahvala, al mogoče sam nisi vidla. No, na srečo je zdej očitno obema odlegl

Pa hepiiiiii brzdeeeeeeej!!
Gruška... a bi ti v soboto recimo pršla na mojo poroko (če bi se
slučajno glih možila)??
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
Ej punce nama se pa oktobra začne spet plavalni tečaj......bo še katera hodila????
Mi nimamo nič več naprej, a ne?!
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
jim ve že kaj na glavico dajete.....kapice, trakove?????
Bi ji dala trak, pa mam same kape in ji dam kapo - npr. dons k je full pihal, al pa zgodi zjutri, čez dan ne.
Nemrak... zakaj pa

?? En dober babji žur, pa bo hitr

. Vse naj naj tud teb sevede
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Punce drage men sta moj oci pa mami mal pocuvala Tjaseka, Oci ga je peljal na sprehod in je mali zaspal pa se kr spi... Jaz sem pa VSE spucala, v nasem kraljestvu sem pomila tud okno in balkon pa prah po vseh policah... cudno da sploh se dihamo- kok ga je blo...
Od kje ti pa ta pospešek???
Spanje... Kim spi 2x na dan, prvič okrog 10h, 11h za kakšno urco, urco pa pol, pol pa še popoldan okrog 4h, 5h za pol urce. Jst grem pa zdele za 4 urce, al pa 5, če bo Kim pustila
Nočkooooo